Γεννητούρια και το όνομα... Λυδία!
Την περασμένη Κυριακή στις 31 Μαίου το βράδυ γεννήθηκε στο Ρέθυμν ακόμα μια συνφορουμίτισσα, ... η δεύτερη κόρη μας.
Το όνομα αυτης ... Λυδία. Προχθες την φέραμε σπίτι και πραγματικά σήμερα Κυριακή πρωί, νοιώθω διαφορετικά!! Δύο παιδιά γεμίζουν ευτυχία το σπιτικό. Για την ιστορία, όλα πήγαν καλά με τη γέννα και το παιδάκι μας. |
Απάντηση: Γεννητούρια και το όνομα... Λυδία!
να σου ζησουν φιλε!;)
|
Να σας ζήσουν και να είναι πάντα τυχερές στη ζωή τους!!!
|
Να ζήσουν και να πάει η ζωή τους όπως ακριβώς την θέλουν.
|
Να σου ζησουν και να τα δεις οπως επιθυμεις αδελφε....;)
|
Φίλε Βασίλη ...
σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα !!! Σε σένα και στην Μόνικα ..... Να είναι καλά η κορούλα σου,, όπως επίσης, κι εσείς για να την μεγαλώσετε και να την δείτε όπως επιθυμείτε ..... Υ.Γ 1: Αυτά περί "ότι θέλει να γίνει στη ζωή του" - "εγώ δεν θα επέμβω ποτέ" κ.λ.π..... εγώ τ' ακούω "βερεσέ". :hmmm: Γιατί, δεν νομίζω ότι υπάρχει γονιός που δεν θέλει κάτι καλό (το καλύτερο) για το παιδί του ....;) Υ.Γ 2: Ωραία τα 2 παιδιά .... αλλά μέχρι τα 22 του πεθερού σου ...... έχεις μέλλον ....:D . |
Να σας ζήσει το κρητικόπουλο! :D
|
Απόσπασμα:
Φίλε νάσαι καλά και σ ευχαριστώ.Τα 19 (και όχι 22) του πεθερού, είναι παγκόσμιο ρεκόρ και σε καμία περίπτωση δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να μείνω στα 2, να μεγαλώσει και η μικρή μας κανά χρόνο και έπειτα.... βουρ.... μηχανή και άντε γειά. Να ζήσουμε λίγο διότι κάτι εγκυμοσύνες, κάτι γέννες, κάτι μεγαλώματα, τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα. ΔΟυλειά και οικογένεια μόνο. Δε παραμονιέμαι, αλλά με την Μόνικα είμαστε ακόμα active και έχουμε σκοπό να ζήσουμε πολλές περιπέτειες ΜΑΖΙ ακόμα. Και πάλι θενκς φίλε!:) |
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
|
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!