View Single Post
  #24  
Παλιό 15-01-2010, 15:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: φωτα xenon και ερωτησεις

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως επειδη εχω βαλει και την πατησα(εμεινα σε ταξιδι στο εξωτερικο χωρις φωτα)
δεν τα συστηνω,εκτος κι αν ειναι εργοστασιακα...
Και δεν εισαι ο μονος!!!!!!!
Εργοστασιακα ηενον ΔΕΝ υπαρχουν!!!! Και οι ''μαμαδες'' εταιρειες απο καπου τα παραγγέλνουν και τα τοποθετουν στις μτοσυκλετες / αυτοκινητα με το καταλληλο κατοπρο/φαναρι!!!
Αν βρεις την πηγη π.χ που η BMW παραγγέλνει τα ξενον που τοποθετει στα GS σαν αξεσουαρ (μην ψαχνεις HELLA & BOSCH βαζει αλλα οχι την top ποιοτητα, καπου στην μεση ειναι) τοτε αποτεινόμενος σε αυτες θα παρεις ακριβως το ιδιο προιον!! Εξαρταται απο την συμφωνια της ''μαμας'' με τον προμηθευτη αν θα τα παρεις σε καλυτερη τιμη ¨η στην ιδα με αυτα τα ιδια που δινει και η ''μαμα''!!! Αν βρεις τον ακριβη τυπο θα τα παρεις φτηνοτερα απο το ιντερνετ!!
Το μεγα θεμα ομως ειναι - εφοσον εχουμε εξασφαλισει την ποιοτητα, αυτο ειναι το άλλο μεγάλο θεμα - το ΠΟΙΟΣ και το ΠΩΣ θα στα τοποθετησουν πανω στην μοτο!! Πολλα Βαραντερο π.χ. εμεναν απο φωτα διότι τοποθετουσαν τα ballast κοντα σε καλωδιωσεις απο οπου περνουσε ρευμα υψηλης συχνοτητας το οποιο παρέμβαλε στα βallasts!! Σε αυτην την περιπτωση επαιξε ρολο η ποιοτητα του ξενον και η απειρια του τεχνικου!!! Εχουν καποια μυστικα στην τοποθετηση τους σε μοτοσυκλετα που καλο ειναι να προσεχονται!!!
Reply With Quote