View Single Post
  #19  
Παλιό 09-03-2010, 16:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με το όλο θέμα έτσι όπως έχει εξελιχθεί (ουσιαστικά σε μονόλογο) , το μέλος που έστειλε το "π.μ." ΕΠΕΛΕΞΕ να μην δημοσιοποιήσει την όποια διαφορά του με τον ΕΟD-K9 και αυτή η επιλογή του έπρεπε να γίνει σεβαστή. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ των "π.μ" χωρίς την συγκατάθεση του αποστολέα για μένα είναι αντιδεολογική.

Ο ΕΟD-K9 αν ήθελε να ζητήσει συγνώμη θα έπρεπε επίσης να το κάνει με "π.μ"

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε τον ΕΟD-K9, ούτε βέβαια τον ανώνυμο αποστολέα του π.μ. απλά γράφω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο ποστ.
Και σκεφτομουνα ολα τα παραπανω εσω ετοιμος να τα περασω στο πληκτρολογιο αλλα με προλαβε ο''frits''!!

Συμφωνω απόλυτα μαζι του!! η οποια παρεξηγηση του ΕΟD-K9 και του αγνωστου ''Χ'' - με πρωτο και καλλυτερο τον ΕΟD-K9 σαν moderator που ειναι - καλο θα ηταν να λυθει μεσα απο μεταξυ τους ΠΜ με ενημερωση των αντμιν σε καθε περιπτωση και απο την αρχη του πραγματος!!!! Στους αντμιν θα επρεπε ο ΕΟD-K9 χρησιμοποιωντας τα μεταξυ τους ''κλειδια'' και μεθοδους επικοινωνιας που παρεχει το vBulletin και που δεν εχουμε εμεις τα απλα μελη να κοινοποιηθουν το/τα ΠΜ κι οχι στο public!!
Τωρα ο αγνωστος ''Χ'', που σωστα για μενα ενηργησε μεσω ΠΜ, διοτι γνωριζει φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα εκανε το φορουμ μπαχαλο για δεκαδες σελιδες και μερες αν το εβγαζε στο public, ειναι στριμωγμενος στην γωνια πνιγόμενος απο το ''δικιο'' του - το οποιο ''δικιο'' του - που το εξεφρασε μονον στον αμεσα ενδιαφερομενο, και καποια στιγμη θα μιλησει!! Και θα μιλησει κι αυτος στο public και τοτε θα γινει της μουρλης!!!!!

Να σημειωσω οτι ουτε τον εναν ξερω ουτε τον άλλον!!!!!!