View Single Post
  #25  
Παλιό 13-07-2011, 17:32
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Μηνύματα: 5,006
Προεπιλογή Απάντηση: Συγχρονισμός Midland BT2 - Zumo 660 - iPhone 4

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Λίγο ατυχές και άστοχο το σχόλιο 1.

Αν είχες διαβάσει προσεκτικά την περιγραφή του ατυχήματος, θα καταλάβαινες ότι 100 φορές να συνέβαινε, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε (ανεξαρτήτως μουσικής, ταχύτητας, φρεναρίσματος, οδοστρώματος, κ.ο.κ.) Σου εύχομαι να ΜΗ σου τύχει ΠΟΤΕ, παρόλο που μόνο τότε ίσως να καταλάβαινες...

Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις επικρίσεις μας...

Όσο για το 2... σ'ευχαριστώ για την πρόταση... θα δω τι πρέπει να κάνω...
Έλα γκρινιάρη, που πρέπει να σου βάλω και και για να μην παρεξηγηθείς. Σαν τον αρχιβαραντέρο του φόρουμ ακούγεσαι! Τώρα για το αν μου έχει τύχει, στα 30 χρόνια που καβαλάω μηχανάκι, μου έχουν τύχει πολύ χειρότερα. Κάτι παραπάνω από σένα καταλαβαίνω.

Πέρα από την πλάκα, για τη δικιά σου ασφάλεια να μην ακούς ποτέ μουσική από το κράνος. Σε συνδυασμό με τις οδηγίες του GPS, τη φασαρία του δρόμου, το άγχος να συνεννοηθείς με τον συνεπιβάτη, την απαίτηση να προσέχεις τα φανάρια, τους άλλους στο δρόμο, τους πεζούς, την ταχύτητα που πρέπει να κατεβάσεις, το οδόστρωμα που γλυστράει, θα σε πάρει και τηλέφωνο ο ασφαλιστής εκείνη τη στιγμή, άντε να συμμαζευτείς μετά.
Στο σχήμα που σου προτείνω έχω καταλήξει μετά από 5 χρόνια συνεχούς δοκιμής, εφαρμογής και χιλιάδων χιλιομέτρων εντός και εκτός.
Reply With Quote