View Single Post
  #18  
Παλιό 20-06-2009, 22:04
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV
Μηνύματα: 373
Thumbs down Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από platon Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε άλλο thread, δεν είπε κανένας τίποτα στο παλικάρι που θέλει να κινηθεί νομικά επειδή του καθυστέρησαν 10 μέρες τα δώρα που δικαιούται.
Εδώ που ο άνθρωπος έχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα και γράφει τις εμπειρίες του, δέχεται παρατήρηση ?

Εμένα προσωπικά δεν με προσβάλει, τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα και εγώ αν είχα δώσει 25 χιλιάρικα και είχα ένα χαλασμένο μηχανάκι.

Στο κάτω κάτω, μηχανάκι είναι... εκτός αν κάποιοι έχουν συνδέσει το μηχανάκι τους με την εικόνα τους στην κοινωνία και τους προσβάλουν τα λεγόμενα άλλων ιδιοκτητών.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε ξέρω αν όντως υπάρχει το πρόβλημα, όμως παρακολουθώ σχεδόν από πέρυσι τα προβλήματα που έχει και θεωρώ πως δεν θα έμπαινε κάποιος στον κόπο να γράφει ιστορίες από το μυαλό του απλά για να κατηγορίσει μια εταιρεία.
Θα συμφωνησω μαζι σου στο κομματι που αφορα το προβλημα και την αντιμετωπιση του . Οπως διαβασες και στην πρωτη μου τοποθετηση , αλλα και σε παλαιοτερες εδω και αλλου υποστηριξα τον Γιωργο με αυτο που μπορουσα (με τον λογο μου) δινοντας του κουραγιο.

Εκει ομως που διαφωνω καθετα ειναι η τοποθετηση του για αυτο το forum και για τα μελη του (ενα απο αυτα εισαι και εσυ οπως και εγω ) που ναι δικαιολογειται απο την πικρια του -εν μερει - , αλλα που ομως αν συνεχιστει θα με βαλει σε αλλες σκεψεις ......
Reply With Quote