View Single Post
  #3  
Παλιό 28-08-2011, 21:37
Strats Ο/Η Strats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: R 1200 GS Adv '10
Μηνύματα: 1,240
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΛΠΕΙΣ & Βαλκάνια Υπό Ιδανικές Συνθήκες!

Ο διαθέσιμος χρόνος είναι 11 ημέρες και η ημερομηνία εκκίνησης ορίστηκε για τις 10/8/2011, αναχώρηση από Πάτρα για Ancona. Το πλάνο μας κατευθύνει για Como, Ελβετικές Άλπεις, Δολομίτες, και επιστροφή οδικώς από Βαλκάνια (Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία).



Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα έκανα πολλά ταξίδια, ευχαριστήθηκα 10.000km μεγάλης απόλαυσης. Τα 3000km από αυτά έγιναν πρόσφατα στα βαλκάνια (Μαυροβούνιο) αλλά παρόλα αυτά, ένοιωθα μια τρομερή επιθυμία γι αυτό το ταξίδι στις Άλπεις, λες και είχα να καβαλήσω μήνες.

Μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία αναχώρησης η λαχτάρα είχε πλέον φτάσει σε επίπεδα που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να δουλέψω, σκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν όλες τις λεπτομέρειες. Προσπάθησα να κάνω την ιδανική κατανομή φόρτου, να μην ξεχάσω τίποτα, να μη μας λείψει κάτι, ρουχισμός, εργαλεία, παρελκόμενα μηχανής, φάρμακα, καινούρια φωτογραφική μηχανή (να ναι καλά ο Σταύρος frits), netbook, κάμερα κράνους, ενδοσυνεννόηση, gps με φορτωμένα όλα τα routes (ανά ημέρα) και όλα τα waypoints.
Reply With Quote