View Single Post
  #10  
Παλιό 31-07-2009, 18:38
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Μηνύματα: 7,143
Προεπιλογή Απάντηση: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
+10000



H αληθεια ειναι οτι το ψαχνω πολύ σε οτι παω να αγοράσω (προιστορία κ.λ.π.), θελω τα λιγοτερα των προβληματων που μπορω να βρω!!! Γιαυτο εξάλλου και δεν αγοράζω ενα μοντέλο και μετα πάω σε κάποιο άλλο! Παντα απο το ιδιο μοντέλο 3-4 εκδόσεις!! Ετσι ειχα 4 Αφρικα και τωρα 3 Βαραντέρο!! Επόμενο ειναι οι γνωσεις να αυξάνονται και οι εμπειρία να μεγαλωνει!!!
Αγαπητέ Γιώργο πολύ καλά τα λές, πολύ καλά τα ψάχνεις όλα και πολύ καλά κάνεις και κρατάς 3-4 εκδόσεις απο το ίδιο. Όπως λέει και ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ χάνεις όμως κάποια μαγεία. Δέν κάνω κριτική και σέβομαι όλες τις απόψεις και τα γούστα..σίγουρα ο καθένας μας έχει και τούς λόγους του για την εκάστοτε αγορά.
Σάν μηχανολόγος σίγουρα το ενδιαφέρον σου κλείνει πρός την μηχανολογική άποψη μιάς αγοράς και γνωρίζεις έγκαιρα ποιός κατασκεύασε το injection και ποιός το ABS. Μόνον που η μοτοσυκλέτα δεν έχει μόνον μηχανολογική άποψη..έχει και οδηγική και αισθητική και χαρακτήρα άν θέλεις. Ούτε όλοι οι αναβάτες γνωρίζουν και θέτουν ως προτεραιότητα τίς μηχανικές τους γνώσεις. Κάποιος αγοράζει μια Alfa Romeo γιαυτό που είναι και γιαυτό που φτιάχτηκε, την φινέτσα, την αισθητική της και τον χαρακτήρα οδήγησης, και αυτά χαίρεται, δεν τον απασχολεί ο προμηθευτής των καρμπυρατέρ.
Καταλαβαίνω επίσης ότι μάλλον πέρασες προβλήματα με BMW που είχες στο παρελθόν...αλλά και πάλι, άν επιζήσεις απο πτώση μηχανής ή αεροπλάνου σημαίνει ότι δεν θα ξανανέβεις; Όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν τα προβλήματα τους και παίρνεις απαντήσεις μερικές φορέ όταν ρωτάς " μ' αρέσει να τη βλέπω - "μ' αρέσει ο ήχος της" κτλ. Στα Forum γενικότερα, γιατί τυχαίνει να παρακολουθώ ούκ ολίγα διεθνώς, συνήθως συζητάνε για προβλήματα και όχι για επαίνους και συγχαρητήρια. Το ποσοστό λοιπόν των προβλημάτων που συζητιέται στα Forum στατιστικά ανήκει στο <5%.
Έτσι λοιπόν ήθελα να καταθέσω την αποψή μου αλλά και πολλών οδηγών που τα κριτήριά τους βρίσκονται εκτός μηχανολογίας χωρίς να παύουν να είναι άριστοι οδηγοί και με διαφορετικές προτεραιότητες επιλογών.
Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου και πραγματικά μας έχεις δώσει ούκ ολίγα άρθρα με χρήσιμες πληροφορίες και έχεις τις ευχαριστίες όλων. Αλλά η ζωή είναι "κι αλλού".......
Ελπίζω να μη κούρασα και καλές βόλτες πάντα με το θηρίο σου!!

Φιλικά
Στράτος

Υ.Γ. Υπ' όψιν ότι έχω πολύ καλή μηχανολογική κατάρτιση κι εγώ...χωρίς να το έχω ως μοναδικό κριτήριο!
Reply With Quote