View Single Post
  #200  
Παλιό 23-12-2011, 13:54
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Μηνύματα: 1,794
Προεπιλογή Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...

Παιδιά και από την δική μου την πλευρά θα ήθελα να κάνω μια προσφορά, που έχει να κάνει με διαφήμιση στο internet και συγκεκριμένα στο google.

Όποιος επιχειρηματίας λοιπόν έχει ιστοσελίδα και θα ήθελε μια διαφήμιση στο internet, μπορώ να αναλάβω την διαφημιστική του καμπάνια στο google, μέσω του εργαλείου google adwords.

Ακόμα και αν δεν έχει κάποιος ιστοσελίδα, μπορώ να αναλάβω την κατασκευή της μέσω συνεργάτη μου και μετά να προχωρήσουμε στην διαφήμιση.

Το κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο έχει να κάνει με το πόσα χρήματα θες να δίνεις στην google για την διαφήμιση (π.χ 3ευρώ/ημέρα ή 5 ή 10) και το δεύτερο έχει να κάνει με το αν κάποιος θέλει να έχει κάποιον σε μηνιαία βάση για να διαχειρίζεται την καμπάνια του, δηλαδή κάποιον σαν εμένα.

Για να σας δώσω μια ενδεικτική τιμή θα σας πω απλά ότι μια λογική και με προοπτικές απόδοσης καμπάνια δεν πρέπει να πέφτει κάτω από τα 3ευρώ/ημέρα. Δηλαδή 90ευρώ/μήνα. Αυτά τα χρήματα πληρώνονται στην google.

Τα διαχειριστικά έξοδα της καμπάνιας, ειδικά για τους χρήστες του gsforum διαμορφώνονται σε 50ευρώ/μήνα.

Αρα ένα μηνιαίο κόστος διαφημιστικής καμπάνιας υπολογίζεται στα 140ευρώ.

Για λίγες μέρες υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί εκτπωτικό κουπόνι της google αξίας 50ευρώ. Οπότε για λίγες μέρες και αναλόγα σε πόσο χρονικό διαστήμα θα "φαγωθεί" αυτό το κουπόνι ο πελάτης δεν πληρώνει τίποτα!!!

Για οποιον ενδιαφέρεται θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά και να τους εξηγήσω πιο αναλυτικά.

Ευχαριστώ πολύ.
Reply With Quote