View Single Post
  #85  
Παλιό 21-02-2012, 21:25
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός
Μηνύματα: 9,103
Προεπιλογή Απάντηση: Επιλογή στρατιωτικής σχολής

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos Εμφάνιση μηνυμάτων
Χάρη, κατά καιρούς έχει συμβεί να καταργηθούν ορισμένα τμήματα της ΣΣΑΣ και οι επιστήμονες να αντικατασταθούν με αντίστοιχους του πολιτικού τομέα που προσλήφθηκαν ως ανθυπολοχαγοί και έχουν την ίδια εξέλιξη με τους αποφοίτους της ΣΣΑΣ. Επειδή αυτό το καθεστώς στην πράξη για διάφορους λόγους δεν λειτούργησε (συνταξιοδοτικούς, αρχαιότητας μεταξύ ομοιοβάθμων κλπ κλπ), έχουν επανέλθει σε λειτουργία όλα τα τμήματα. Δεν αποκλείεται πάλι οποιαδήποτε αλλαγή για το μέλλον, αλλά για φέτος δεν το νομίζω καθότι το μηχανογραφικό οσονούπω θα δοθεί στη δημοσιότητα και κάτι τέτοιο θα είχε εξαγγελθεί.



...και όπως βλέπεις τη χολή την επέστρεψα, γιατί την εισέπραξα.
Προφανώς μπήκε ένα πλασματικό θέμα, απλώς για να μπει, δεν γνωρίζω κι ούτε θα κάτσω νασχοληθώ ποιός είναι ο σκοπός του. Ή μάλλον γνωρίζω αλλά όντας μεγαλόψυχος δεν το αναφέρω. Δηλ. ένας υποψήφιος που προετοιμάζεται για ΣΣΑΣ οικονομικό και πέραν των άλλων κάνει φροντιστήριο και πληρώνει 2-3 χρόνια στην Οικονομία, η οποία μάλιστα είναι και μάθημα βαρύτητας, θα τη βροντήξει για να δώσει Ευελπίδων όπου ισχύουν τα αντίστροφα.
Στα λέω προσωπικά με όλη την ευθύνη που αισθάνομαι μιας κι έχεις γιό υποψήφιο και του εύχομαι καλή επιτυχία. Τώρα, όσοι είναι πραγματικά ενδιαφερόμενοι κατάλαβαν αρκετά πιστεύω.
Ευτυχώς καταλάβαμε αρκετά πιστεύω....και τώρα κι άλλες φορές.
Σ΄ευχαριστώ για την ευχή παρ' όλο που ο γιός μου δεν είναι υποψήφιος.
Τώρα τι να πω για όλον αυτό τον συμπερασματικό λόγο, πως έφτασες ως εκεί ένας Θεός ξέρει.

Τέλος πάντων τέλος για μένα είναι ανούσιο, πήρα τις απαντήσεις μου από εξαιρετικούς στρατιωτικούς, δεν ξέρω καν αν είσαι αυτός που δηλώνεις ή ο αρμόδιος. Κακώς μπήκα σε τόσες αντιπαραθέσεις
Reply With Quote