View Single Post
  #5  
Παλιό 21-05-2012, 18:52
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3
Μηνύματα: 3,259
Προεπιλογή Απάντηση: 13 Ώρες στην Ανατολή!!!

Εκεί και ενώ πίναμε Ελληνικό Tourkish coffee έρχεται ένα παλικαράκι
Salam Mera Ba
Πάλι με άπιαστα χέρια στον αέρα μας ενημερώνει ότι είναι ο πρόεδρος μοτοσυκλέτας του Babaeski και ότι έμαθε ότι στην πόλη του είναι 3 μηχανές από τo Ynanistan (Ελλάδα) και ήρθε να μας δει!

Αμέσως του είπαμε πως ήρθαμε για κάποιο meeting και ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε κανέναν!Μας είπε τα ίδια με τον άλλον για τον καιρό και μας ρώτησε από που το μάθαμε!Του είπαμε για την γνωριμία μας με τον Kadir και τον πήρε αμέσως τηλέφωνο ότι πήγαμε τελικά!!O Kadir του είπε να μας πάρει και να μας πάει στο Tekirdag!!!Μέχρι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ό φίλος μας την έκανε με το αυτοκίνητο και έσκασε σε κάνα 10λεπτο με την Motosikleta και κάτι παιδιά!!!





Όλοι τους ευγενικότατοι έκατσα να πάρουν ένα τσάι μαζί μας και με συζητήσεις μοτοσυκλετιστικού περιεχομένου κάτσαμε καμιά ωρίτσα να μιλάμε!!!
Αφού τελικά αποφασίσαμε να πάμε να δούμε τον Kadir στην Ραιδεστό ρώτησα τον Emre, τον πρόεδρο του Babaeski αν μπορεί να μου γράψει σε ένα χαρτάκι τα χωριά που πρέπει να ακολουθήσω για να πάω, και μου είπε οτι δεν χρειάζεται θα σας πάμε εμείς!!
Και ξεκινήσαμε σιγά σιγά!!
Reply With Quote