View Single Post
  #55  
Παλιό 19-08-2012, 11:54
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Μηνύματα: 369
Προεπιλογή Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !

Κανενας ουτε και ο Gemat αμφισβητεί την ζωτική χρησιμότητα τους κράνους, αυτό ειναι δεδομένο!!
Του στερούν ομως το δικαίωμα να κάνει μια βολτίτσα το καλοκαίρι εντος οριων, να του χτυπήσει λίγο ο αερας το κεφάλι να ηρεμήσει να χαλαρώσει. και να ρισκάρει απο μόνος του την ζωή του χωρίς να βλάψει καποιον παρα μόνο τον εαυτό του. Αυτό ομως του το στερούν λυσσαλέα!!!!!
Αλλά δεν στερούν από τον ιδιο και εκατομμύρια άλλους το δικαίωμα να αναπνέουν ΚΑΘΑΡΟ αερα σε όλους τους κλειστούς χώρους δεκαετίες τώρα γιατι το κράτος και πολλοί <<Ελληνες ανθρωποι>> δεν ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ να εφαρμόσουν τον νόμο, τον αυτονόητο νομο που ισχύει χρονια τώρα σχεδόν σε όλη τη γή. Ξερετε πόσοι πεθαίνουν από το ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα κάθε χρόνο? Περίπου 3.000 θανατοι καθε χρονο (ενηλικες και ανηλικοι)προέρχονται από παθητικό κάπνισμα και αποτελούν τα 3/4 των θανάτων από κάπνισμα στην Ελλάδα μόνο.
Αλλά δεν στερούν από τον ιδιο και εκατομμύρια άλλους το δικαίωμα να εχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και α οδηγούνται ταχύτερα στο θάνατο γιατι οι Τζοχατζοπουλοι δεν αφησαν τιποτα ορθιο!!!!!
Αλλά δεν στερούν από τον ιδιο και εκατομμύρια άλλους δικαιωματα ΖΩΗΣ σε πολλούς τομείς που ολοι λίγο πολλοί γνωρίζετε. Δεν αρνείται κανείς οτι το κράνος, η ζώνη, οι προτεραιοτητες στις διαβάσεις πεζών, στα στοπ, κλπ σωζουν ανθρωπινες ζωές, το ξέρει ο καθένας!!!!!!
Στα αλλα κράτη εχουν φροντίσει εδω και δεκαετίες τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!!! Μεσα σε όλα τα αυτονόητα ειναι και η χρήση κράνους, ομως δεν μπορείς να επιβάλλεις αναγκαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής μου ενω με σκοτώνουν κάθε μέρα σε αλλους τομείς επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να με προστατεύσεις!!!
Ολα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία για την μη χρήση κράνους απλά <δικαιολογούν> την επιθυμία του καθε Gemat να <απολαμβάνει> κάτι με κίνδυνο της ζωής του χωρις να ενοχλεί κάποιον.
Ποιος δεν θελει μια μικρή βολτίτσα παραθαλάσσια, να σου χαιδεύει το καλοκαιρινό αεράκι το κεφάλι, πολλοί και γω επίσης!!!!

Last edited by GregoryA; 19-08-2012 at 11:55.
Reply With Quote