View Single Post
  #40  
Παλιό 25-09-2012, 12:26
Giorgos_S Ο/Η Giorgos_S βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: Peristeri
Μoto: BMW F650GS 2003
Μηνύματα: 48
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

καταρχάς μπορώ να σε διαβάσω και με μικρότερη γραμματοσειρά χωρίς να μου βγαίνουν τα μάτια.

Με την απάντησή σου δείχνεις οτι γνωρίζεις παραπάνω. Θες να μας τα αναλύσεις ή δε μπορείς (για να σου αντιστρέψω και το ερώτημα). Αν δε μπορείς τότε ακυρώνεται απευθείας η απάντησή σου. Αν πάλι μπορείς, γιατί δε το κανες ήδη και περιμένεις από τους άλλους και έριξες το μπαλάκι προς πάσα κατεύθυνση?

Ατάκες προς αφελΕΙς δεν είναι, πόσο μάλλον ατάκες. Είναι φρασεολογία που χρησιμοποιώ χωρίς να προσβάλλω το συνομιλητή μου. Αντιθέτως, χαρακτηρίζεις την απάντησή μου ως γελοία.

Αν θες να ανοίξουμε κουβέντα λοιπόν εποικοδομητική φρόντισε να μείνεις στην ουσία του θέματος και να μην το πλαγιάσουμε στο γιατί κοινωνικά αγαθά όπως είναι η ελεύθερη μετακίνηση δεν είναι δωρεάν ή με ένα τυπικό αντίτιμο όπως σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Αλλά ξέχασα...εδώ είναι Ελλάδα που ο καθένας όπου αρπάξει ο κ@λος του. Ξεζούμισμα όσο τα πρόβατα κοιμούνται ή τα έχουμε κρατήσει κοιμισμένα.

Το κακό όμως που με ΤΣΙΤΩΝΕΙ (ω ναι θα βάλω πάλι ατάκα) είναι οτι δε μας αρκεί ούτε ένα μεγαλύτερο του τυπικού αντίτιμο.... Αλλά εκεί, γδάρισμο κανονικό με 1002 τρόπους σε φορολογία διόδια και έργα 1000πληρωμένα ακόμα στα σκαριά.

Πάρε λοιπόν τη σκυτάλη να απαντήσεις TEOSS και ελπίζω να δώσεις τη πρέπουσα σημασία γιατί όπως βλέπεις εγώ κάθομαι και γράφω ολόκληρο σεντόνι. Αν είναι να πάρω 2γραμμές ειρωνείας ενημέρωσε αν είναι να πέσει ignore list
Reply With Quote