View Single Post
  #45  
Παλιό 07-12-2012, 22:07
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Μηνύματα: 1,289
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Vaska έχει κέφια

Ο νεαρός είναι Ζιγκολό και προικισμένος από την φύση μ' εργαλείο 40 πόντων και ζει από αυτό.
Ξυπνάει λοιπόν ένα μεσημέρι κι ανακαλύπτει πως δεν έχει καθόλου λεφτά.
"Φτου γ@μώ το, πρέπει να βγω για δουλειά" μονολογεί.
Κάνει το μπάνιο του, ντύνεται αξιοπρεπώς και ανηφορίζει προς Β. Προάστια. Βλέπει βίλα καγκελόφρακτη με δυόροφη κατασκευή, προσεγμένο κήπο κλπ., χτυπάει το κουδούνι κι εμφανίζεται η υπηρεσία.
- Παρακαλώ κύριε, τι θα θέλατε??? Ρωτάει.
Ο νεαρός δίνει την κάρτα του πάνω στην οποία απεικονίζεται η "Φύση του" σε πλήρη έκταση και δίπλα η τιμή / πόντο. (Με τον πόντο χρέωνε ο άτιμος), 10 ευρώ ο πόντος.
- Πάρε σε παρακαλώ την κάρτα μου (είπε στην υπηρεσία) και πήγαινέ την στην κυρία σου. Ρώτησέ την αν ενδιαφέρεται. Θα περιμένω εδώ.

Πραγματικά η υπηρέτρια πηγαίνει στην κυρία, δίνει την κάρτα και αφού η κυρία "είδε" και αποφάσισε, επέστρεψε στον νεαρό και του είπε ότι η κυρία θα τον δεχτεί.
Μπαίνει ο νεαρός μέσα στο σπίτι, η κυρία διώχνει την υπηρέτρια και συμφωνούν στην τιμή με τον νεαρό. Μετράει τα λεφτά της και λέει έχω 200 ευρώ.
- 200 ευρώ κυρία (λέει ο νεαρός) 20 πόντους θα πάρετε, βγάζει ένα μολυβάκι και βάζει ένα σημάδι στη φύση του. Πηγαίνουν στο δωμάτιο της κυρίας και αρχίζει το πανηγύρι. Φωνές κακό η κυρία και τι μου κάνεις αγόρι μου και με τελείωσες και όλα τα συναφή. Αφού τελείωσαν και ντύθηκαν, κατέβηκαν στο σαλόνι. Την φασαρία όμως την άκουσε και η αδερφή της κυρίας, η οποία αφού ενημερώθηκε τι και πως ήθελε να δοκιμάσει και αυτή. Κοιτάζει το πορτοφόλι της, είχε 300 ευρώ.
- 300 ευρώ κυρία, 30 πόντους θα πάρετε, λέει ο επαγγελματίας και βγάζει το περιβόητο μολυβάκι και βάζει τη γραμμή των 30 πόντων.
Ανεβαίνουν στο δωμάτιο κλπ κλπ κλπ.
Τους άκουσε όμως και η υπηρέτρια και λιγουρεύτηκε κι αυτή.
Πλησιάζει λοιπόν τον λεγάμενο και αφού του εξηγεί τι ακριβώς θέλει, αρχίζει να παζαρεύει την τιμή, είχε μόνο 100 ευρώ. Ο νέος ανένδοτος δεν κατεβαίνει ούτε ευρώ, 100 ευρώ 10 πόντους, η μόνη υποχώρηση που μπορούσε να κάνει ήταν να μπει από την πίσω πόρτα για να υπάρξει μεγαλύτερη απόλαυση. Συμφώνησαν και πήγαν στο υπόγειο για τα περαιτέρω.
Ανέβηκαν στο κρεββάτι έσκυψε η μικρή από πίσω ο νέος και δωςτου μπήχτου να γίνεται η δουλειά. Κάποια στιγμή όμως σπάει το κρεββάτι πέφτει μπρούμυτα πέφτει από πάνω ο νέος και μπαίνει όλος μέσα της.
- Ωχχχχ ουρλιάζει αυτή, ο κ*λος μου.
- Τι λες κυρά μου, εδώ πάθαμε 300ευρώ ζημιά τον κ*λο σου θα κοιτάξουμε???
Reply With Quote