View Single Post
  #40  
Παλιό 30-01-2009, 14:28
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Μηνύματα: 33,829
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρώ ότι πρέπει να μάθει ο φίλος μας.
Wet&dirty,υπάρχει ένας κακός δαίμονας που στοιχειώνει αγαπητέ μου φίλε.
Λίγο αλλά υπάρχει.
Σε προηγούμενη κοπή πίτας η καλή πρόθεση πολλών μελών έτυχε της οικονομικής εκμετάλλευσης από ένα και συγκεκριμένο άτομο που απλά .... τάβαλε στη τσέπη του και μας ζήτησε να το βουλώσουμε κιόλας.
Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε αυτό όπως και γενικότερα μια κατάσταση και να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο εδώ μέσα και αυτό είναι θετικότατο και συνάμα ευχάριστο για όλους μας. Παλιούς & νέους!
Αυτό είναι όλο. Τίποτα παραπάνω.
Κατανοώ λοιπόν την επιθυμία των συντονιστών να μην υπάρχει κανένα οικονομικό αλισβερίσι γενικότερα, τώρα και στο μέλλον.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικα καλημερα !!!Φίλε Βασίλη δεν γνωρίζω τι εγινε στην προηγούμενη κοπή της πίτας...τωρα αν κάποιο λαμόγιο γιατι για έμενα αν εκανε αυτο που λές ειναι λαμόγιο!!!εκανε τα χρήματα μεροκάματο επρεπε να τον πέρνατε απο το αυτάκι και να τον κρεμάσετε στην πλατεία για παραδειγματισμο!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ-ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.


υ/σ αν αυτο το λαμόγιο ειναι ακόμα αναμεσά μας να του τα πάρετε σε αυτή την κοπη της πίτας
Είδατε φίλοι μου μια μικρή διαφορά σε μια πρόθεση (πρόθεση = συντακτικός όρος) τί παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσει; O Βασίλης κάνει λόγο για προηγούμενη κοπή πίτας ενώ ο Τάκης μιλάει για την προηγούμενη.

Σας διαβεβαιώ λοιπόν πως αυτή η πίτα είναι η πρώτη που κόβουμε σαν forum και ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε με παρατράγουδα του παρελθόντος που έλαβαν χώρα σε άλλα forum.

Πάγια τακτική μας είναι η αφιλοκερδής προσφορά προς τα μέλη μας. Έτσι λοιπόν η συμμετοχή στην εκδήλωση της πίτας είναι απολύτως δωρεάν και εάν και εφόσον διατεθούν κάποια δώρα προς κλήρωση, αυτά θα είναι απολύτως δωρεάν και θα προέρχονται από προσφορές των μελών μας και διαφόρων καταστημάτων.