View Single Post
  #15  
Παλιό 03-03-2013, 09:22
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Μηνύματα: 1,289
Προεπιλογή Απάντηση: προβλημα με laptop

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mitsaras Εμφάνιση μηνυμάτων
αν σου κανει την οθονη μπλε, τοτε θες αλλαγη ενα inverter που ειναι υπευθυνο για την οθονη.δεν ειναι πολυ ακριβο (30-50 ευρω)...αλλα αν δεν φτιαξει μπορει να πας για σκληρο.
προσπαθησες να τρεξεις το cd επανεκινησης που ειχε στην συσκευασια του οταν το πηρες?αν το πηρες καινουργιο...για καν'το...
Μέσα σε 3 γραμμές έκανες διάγνωση για 2 υποθετικές βλάβες, αν δεν είναι αυτό είναι εκείνο κλπ. Δεν πάει έτσι φίλε μου αλλιώς θα είχαμε όλοι καταστραφεί από μια βλάβη αν αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε το μισό λάπτοπ για μια βλάβη. Υπάρχουν τρόποι και προγράμματα + εμπειρία του επισκευαστή που βρίσκουν ακριβώς την βλάβη. Και όχι αν η οθόνη σου γίνεται μπλε δεν φταίει το ινβέρτερ και όχι δεν κάνουν όλα 30-40 ευρώ. Έχω ινβέρτερ στο μαγαζί μου που κάνει 120 (sony dual inverter). Το χαλασμένο inverter απλά δεν φωτίζει την οθόνη, βλέπεις στην οθόνη αλλά πολύ "αχνά" αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Μη γράφετε λοιπόν ανακρίβειες αν δεν γνωρίζετε, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε κάποιον σε λάθος δρόμο και να ξοδέψει άδικα χρήματα.
Φιλικά Vaska

Reply With Quote