View Single Post
  #27  
Παλιό 11-03-2013, 01:52
leandros Ο/Η leandros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Χανιά
Μoto: BMW R1200GS 2011 Honda PCX-150 2013
Μηνύματα: 709
Προεπιλογή Απάντηση: Στην καρότσα της BMW Motorrad Mobile Care

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
να μοιραστω και εγω εμπειρια φιλου με GS650 Twin σχετικα προσφατη, ειχε παει πυλιο...βγηκε εκτος δρομου (για να κανει και αυτος το ψιλο adventure του) και καποια στιγμη εμεινε απο δισκο η μηχανη...

πηρε την εν λογω οδικη (BMW Motorrad Mobile Care) οπως επρεπε και εμεινε καγγελο απο την μια με την προθυμια να τον βοηθησουν αλλα και απο την αλλη με την προτροπη τους να βγει σε ασφαλτοστρωμενο δρομο για να τον μαζεψει η τοπικη οδικη βοηθεια...!!!

Αυτο φυσικα δεν ηταν δυνατον να γινει απο τον ιδιο μονο του και αφου τους το ειπε αυτοι επεμεναν οτι μονο ετσι μπορουν να τον βοηθησουν...οποτε αναγκαστηκε να πληρωσει ντοπιους (που ευτυχως και τους βρηκε) να ερθουν με ενα αγροτικο να την φορτωσουν και μετα να την παρει η κανονικη οδικη...δεν μιλαμε οτι ηταν σε τιποτα τρελα κατσαβραχα μην φανταστειτε...αφου μπορουσε να παει ενα αγροτικο και να την παρει...!!!


βεβαια απο την αλλη ολα τα εξοδα διαμονης οσο περιμεναν τα ανταλλακτικα ηταν πληρωμενα αλλα τι θα γινοταν αν δεν εβρισκε τους ντοπιους να του πανε την μηχανη μεχρι ασφαλτοστρωμενο δρομο...???
Εμενα μου φαινεται ακομα πιο περιεργο το οτι τετοιου ειδους μηχανες (που μπορουν να βγουν εκτος δρομου) δεν (τουλαχιστον στην συγκεκριμενη περιπτωση) εξυπηρετουνται οταν εχουν ενα προβλημα εκτος δρομου...!!!
καμία εταιρία οδικής βοήθειας στον πλανήτη, δεν εξυπηρετεί σε χωματόδρομο.
Reply With Quote