View Single Post
  #39  
Παλιό 20-03-2013, 03:25
PapasouzasReal Ο/Η PapasouzasReal βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Τenere xt660z
Μηνύματα: 124
Προεπιλογή Απάντηση: 26 εξωπραγματικές μέρες στη ράχη και τα πέριξ της Ευρώπης.

Και κάποιες ακόμα από τις δεκάδες φωτογραφίες που έβγαλα στον καταρράκτη...










"Αυτό το κόκκινο που φαίνεται κάτω αριστερά από τον καταρράκτη είναι ένας άνθρωπος που καθόταν ηρεμότατος πάνω από μία ώρα μέσα στη νεροποντή και παρατηρούσε τον καταρράκτη..."

Φορέσαμε τα γάντια που ήταν ήδη μούσκεμα (όλα τα υπόλοιπα δε τα βγάλαμε και καθόλου) και συνεχίσαμε να περάσουμε από Zell am See και μετά να πάμε Salzburg.

Η βροχή που μας συνόδευε από το πρωί δε σταμάτησε ποτέ... ίσα-ίσα κάποιες φορές δυνάμωνε κιόλας για να μη ξεχνιόμαστε!Τα γάντια είχαν μουλιάσει αλλά το είχα συνηθίσει πλέον!




"H Τόνια είναι μέσα στην καλή χαρά παρόλη τη δυνατή βροχή"

Παρόλη τη βροχή πάντως η διαδρομή ήταν απολαυστικότατη, και όσο κι αν φαίνεται μαζοχιστικό δεν ήθελα να σταματήσει η βροχή...
Όλα τα χιλιόμετρα εκείνης της μέρας ήταν εντελώς απόκοσμα, με βροχή, ομίχλη, απειροελάχιστη κίνηση και τον ήχο από τρεχούμενα νερά και άνεμο όπου σταμάταγες. Επίσης οι κοιλάδες και τα οροπέδια της Αυστρίας έχουν μια πιο περίεργη ομορφιά από της Ελβετίας, χωρίς όμως να μπορώ να ξεκαθαρίσω γιατί!

Στο Zell am See κάναμε μία βόλτα από το κέντρο και την λίμνη με τις μηχανές και φύγαμε χωρίς να ξεκαβαλήσουμε καν, άλλωστε δε μπορούσαμε να δούμε τίποτα από την ομίχλη και τη νεροποντή.

Φτάνοντας στο ακριβό και υπερτουριστικό Salzburg (αφού κάναμε και καμιά 50αριά χιλιόμετρα σε Γερμανικό έδαφος) η βροχή στμάτησε και διευκόλυνε την αναζήτηση δωματίου, όπου μας πήρε αρκετή ώρα αφού έπρεπε να βρούμε κάτι φτηνό.

Βολευτήκαμε τελικά σε ένα apartment ενός camping 3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη το οποίο είχε και κουζίνα για να μαγειρεύουμε, είχε όμως και κάτι μονόχνωτους αγενέστατους ιδιοκτήτες... που να ξέραμε τι μας περίμενε όταν θα φεύγαμε από 'κει...

Το βραδάκι πήγαμε μια βόλτα στην πόλη του Salzburg, άλλη μία πόλη κόσμημα που είδαμε στο ταξίδι μας...
.
.
.
.

Η συνέχεια από αύριο το βράδυ...
Reply With Quote