View Single Post
  #35  
Παλιό 23-07-2013, 16:42
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Μηνύματα: 912
Προεπιλογή Απάντηση: Στα 300 € το προστημο για ελευθερο...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι σου φαινεται περιεργο? Γενικα, οπου συναθροιζεται κοσμος, ειτε με σκηνες ειτε οχι ολα τα παραπανω ''παιζουν'' κανονικα.
Τωρα, στην περιπτωση των σκηνιτων στις παραλιες, θελεις η ελευθερια του ''δεν με βλεπει κανεις'', θελεις λιγο η νοοτροπια του χιππι που περιδιαβαινει την κουλτουρα του σκηνιτη στις παραλιες, θελεις λιγο η ασυδοσια και η ελλειψη παιδειας φερνουν φαινομενα οπως τα ναρκωτικα-σκουπίδια-μεθύσια. Κι ασε τα ναρκωτικα, λιγο ''μαυρο'' δεν εβλαψε κανεναν αλλα το σκουπιδι και το μεθυσι ειναι ακρως ενοχλητικα και συμβαινουν κατα κορον.

Αλλα ασε με εμενα, ας απαντησουν οι κατ' εξακολουθηση κατασκηνωτες της παραλιας επαναλαμβανω (οχι του βουνου).
Σου απαντω εγω φίλε μου..

Δεν εχω ενοχληθεί ποτέ απο ελέυθερους κατασκηνωτές.Σε οργανωμένο που ευτυχώς άντε να έχω παει καμια δεκαρια φορές εχω ενοχληθεί σε όλες.

Δεν ξέρω πραγματικά τι λες για ναρκωτικά-σκουπίδια-μεθύσια.Κάνω ελέυθερο καμπινγκ όλη μου την ζωή.Ευτυχώς πέρασα το μικρόβιο στην γυναίκα μου και μετά στα παιδιά μου.Εχουμε κατασκηνώσει σε αμέτρητες παραλίες πάντα μακρυά απο τον ¨πολιτισμό¨.

Εχουμε γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια ¨γείτονες¨που ήταν γιατροί-δημοσιογράφοι, επιστήμονες κάθε λογής ανθρώπων.Ποτέ δεν είδαμε (είχα και τα παιδια μου μαζί αλοίμονο) προκλητική συμπεριφορά απο χρήση ναρκωτικών κλπ κλπ.

Ολοι μηδενός εξαιρουμένου αποζητούν την ησυχία τους χωρίς βαβούρες και προκλήσεις.

Πραγματικά εντυπωσιάζομαι όταν διαβάζω αυτό το περί ¨ελειψης παιδίας των ελέυθερων κατασκηνωτών "
Reply With Quote