View Single Post
  #128  
Παλιό 30-09-2013, 01:28
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st
Μηνύματα: 246
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε φιλε μπαμπη δε αναφέρομαι σε εσένα,δε έχω σκοπό να αναφερθώ προσωπικα.
Βάλε μου όσες ταμπέλες θέλεις δε με ενοχλεί άλλωστε ειναι το πιο εύκολο αν θες να θίξεις κάποιον λένε οι νομικοί.
Έχω σπίτι κληρονομιά και απο την δουλειά μου 14 ώρες κάθε μέρα για 21 χρονια με 12 άτομα προσωπικό στις εταιρείες μου και μια προσπάθεια με την σύζυγο μου να δημιουργούμε ,ναι έχω πιει καφέ στο Κολωνάκι Εχω παει διακοπές στη Μύκονο και έχω αγοράσει ακριβό αμάξι.
Φυσικα δεν υποστηρίζω κανέναν που ακουμπαει έστω και σαν σφαλιάρα άλλον δε ειναι του χαρακτήρα μου ,το μονο χαστούκια που δίνω ειναι αν έχω επιχειρήματα με τα λόγια .ζουσα σε δημοκρατική χωρα (πίστευα) που ο στόχος της ήταν να ζουν καλα και οι πολίτες της αλλα οταν βλέπω μια ανοχή σε καημερινα προβλήματα απο ΟΛΑ τα κόμματα της εξουσίας απο ΟΛΟΥΣ τους δημσιογραφους ε δε μπορω νοιωθω οτι τρώω κουτόχορτο.
Δυστυχως δε ειμαστε όλοι στην ίδια μερια αλλα ειναι καλο να σκεφτόμαστε και απο την πλευρά του αλλου.
Θα το πω για μια φορά ακόμα στη φυλακή όσοι παρενέβησαν τον νομό αρκεί αυτο να ισχύει για ΟΛΟΥΣ.
οσο βλέπω την παραοικονομία την λαθρομετανάστευση την απόκρυψη της λίστας Lagard και αλλα τέτοια ε δε μπορω να μένω αμέτοχος.
Δακρύζω οταν ακούω τον εθνικό μας ύμνο στους αγώνες και νοιωθω περήφανος που είμαι έλληνας αν αυτα μπορούν να με χαρακτηρίσουν δικαίωμα μου
φιλε με φτανει προσωπικα που ξεκαθαρισες οτι δεν υποστηριζεις δολοφονους.η ιδεολογια σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα.ολα μια χαρα απο εμενα ετσι και αλλιως.να εισαι καλα.
Reply With Quote