View Single Post
  #40  
Παλιό 26-10-2013, 09:58
PLOIGOS Ο/Η PLOIGOS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Ριο
Μoto: VARADERO MK2
Μηνύματα: 415
Προεπιλογή Απάντηση: Ελεύθεροι δρόμοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Nordic Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρίν από λίγο καιρό ήμουν στην Ελλάδα και επειδή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο να μετακινηθώ ελεύθερα σε όποιον δρόμο ήθελα, σκέφτηκα να σε ρωτήσω σε ποιούς δρόμους αναφέρεσαι που δεν μπορεί ο πολίτης να μετακινηθεί ελεύθερα;

Απ' ότι φαίνεται, όχι μόνο μπορεί ελεύθερα να μετακινηθεί αλλά, και ελεύθερα να περνά τα διόδια. Να μην πληρώνει. Δεν πληρώνω, ανοίγω την μπάρα, φεύγω. Ελεύθερα.

Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα βιώνω την ελευθερία του καθένα να πηγαίνει αντίθετα στο μονόδορμο. Την ελευθερία να παρκάρει -κυριολεκτικά- όπου γουστάρει, για όσο γουστάρει. Την ελευθερία να παραβιάζει το κόκκινο. Το στόπ. Την ελευθερία να περνά με την ADV ή το παπάκι ή το σκούτερ απ την διάβαση των πεζών απ το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο... και ένα σωρό άλλες ελευθερίες, που πραγματικά, μέχρι να τις συνηθήσω, αισθάνομαι σε φυλακή.



Αυτη ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια κ ενα θεμα που πολυ θα ηθελα να συζητηθει!!Να αναγνωρισουμε τα δικα μας λαθη κ τις δικες μας ευθυνες ως οδηγοι πλεον στους ελευθερους η μη,δρομους!!

Σοβοροτατες παραβασεις στον ΚΟΚ γινονται καθημερινα κ απλα εχουμε παθει ανοσια!Συμφωνω απολυτα μαζι σου,εχουμε κ εμεις ως πολιτες τις δικες μας ευθυνες οι οποιες ειναι κ πολλες...
Reply With Quote