View Single Post
  #482  
Παλιό 29-10-2013, 23:27
TALON Ο/Η TALON βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μoto: BMW R1200GS/08
Μηνύματα: 65
Προεπιλογή Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την αντιπροσωπεία της BMW (δεν έχει να κάνει με τον τοπικό αντιπρόσωπο αλλά με την γενική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα μιας και με πήραν τηλέφωνο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών από την Αθήνα) για την τρομερή προσφορά σχετικά με το ποσοστό κάλυψης της αντικατάστασης από μεριάς τους του σκασμένου πίσω αμορτισέρ τον Ιανουάριο του 2013 το οποίο έφτανε το 80% !!!!!!!
......και εγώ έπρεπε να πληρώσω μόνο το 20%!!!!! δηλαδή κάτι λίγα .... 600 ευρώ, τόσα λίγα, μία έτσι κάνεις και τα έβγαλες και φυσικά μου κάνανε και χάρη γιατί η μοτοσυκλέτα είχε βγει εκτός εγγύησης πριν ......ένα χρόνο ....... και είχε στο κοντέρ το ασύλληπτο νούμερο χιλιομέτρων που άγγιζε το αστρονομικό των...... 36.500. Α χωρίς φυσικά να μου εξασφαλίζουν πιο τύπο θα μου βάζανε (WP ή Showa). Τώρα όλοι εμείς που ανοίξαμε το θέμα και δεν ξέρω σε πόσες σελίδες θα κλείσει 60...70...80... γράφουμε κ@λ@...ς αντί να ευχαριστούμε δημόσια την μαμά (BMW) για τη πιο πάνω προσφορά για ένα εξάρτημα το οποίο θα έπρεπε να χάσει σταδιακά την απόδοσή του μετά τις 70.000 χιλ. και φυσικά χωρίς να παρουσιάσει διαρροή, καταστρέφεται εντελώς στα μισά από αυτά και με μόνο 600 ευρώ γίνεται σαν καινούργιο.

Επισκευή με 100 ευρώ και στα 70.000 με + 400 από την καταπληκτική προσφορά της BMW καινούργιες αναρτήσεις μπρος πίσω της WILBERS με πέντε χρόνια εγγύηση και άντε γεια σας. Φυσικά έκτοτε τα service εκτός BMW και μη μου πει κανείς πώς αν μου συμβεί κάτι και δεν έχω σφραγισμένο το βιβλίο του χρήστη δεν θα με καλύψει η αντιπροσωπεία γιατί θα βάλω τα γέλια.
Reply With Quote