View Single Post
  #15  
Παλιό 07-11-2013, 19:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Ερχεται "δακτύλιος" για τζάκια και ξυλόσομπες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Πλάκα κάνουμε έτσι?


Πότε προέκυψε το πρόβλημα με την αιθαλομίχλη από τα τζάκια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη?

Υπήρχε πάντα;

Μήπως προέκυψε όταν η τιμή του πετρελαίου πήγε στο 1,3€/λίτρο;

Και ποιος το δημιουργήσε το πρόβλημα;

Οι πολίτες που στράφηκαν σε εναλλακτικές λύσεις για τη θέρμανσή τους, ή το κράτος με τις επιλογές του στο συγκεκριμένο θέμα;

Και τώρα με απαγορεύσεις κοιτάζουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα...


Ας είχαν τους μηχανισμούς ελέγχου εναντίον της κλοπής από τους "πετρελαιάδες" κι ας συνέχιζε η διανομή του πετρελαίου θέρμασνης.
Φταίει ο πολίτης που δεν μπορεί το κράτος να πιάσει τους κλέφτες και πρέπει να πληρώνει τα σπασμένα, σε κάθε περίπτωση, ε;
Οκ, επειδη λοιπον εχεις δικιο σε ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που λες (σοβαρα μιλαω) κατσε και πεθανε απο φραγμενα πνευμονια.........και καλα εσυ, αλαλ εχουμε και παιδια......κι εσυ νομιζω.

Στο ξαναλεω, η αιθαλομιχλη απο μικροσωματιδια στο βαθμο που τα εκλυει το στερεο καυσιμο στην ατμοσφαιρα ειναι 10 φορες χειροτερο απο το να καπνιζεις 1,5 πακετο τσιγαρα την ημερα........σκοτωνει δε πολυ γρηγοροτερα απο οτι το τσιγαρο............εχουμε και γιατρους στο φορουμ, ρωτα τους!!!


και ξαναρωταω μεταβαλοντας την ερωτηση μου πανω στα δικαια και σωστα που αναφερεις..........ψαχνοντας τον φταιχτη ΑΞΙΖΕΙ να πεθανουμε εξαιτιας του???? και μαλιστα για κατι που δεν αποδιδει τα ανεμενομενα??
Reply With Quote