View Single Post
  #16  
Παλιό 07-11-2013, 19:39
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Μηνύματα: 4,214
Προεπιλογή Απάντηση: Ερχεται "δακτύλιος" για τζάκια και ξυλόσομπες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, επειδη λοιπον εχεις δικιο σε ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που λες (σοβαρα μιλαω) κατσε και πεθανε απο φραγμενα πνευμονια.........και καλα εσυ, αλαλ εχουμε και παιδια......κι εσυ νομιζω.

Στο ξαναλεω, η αιθαλομιχλη απο μικροσωματιδια στο βαθμο που τα εκλυει το στερεο καυσιμο στην ατμοσφαιρα ειναι 10 φορες χειροτερο απο το να καπνιζεις 1,5 πακετο τσιγαρα την ημερα........σκοτωνει δε πολυ γρηγοροτερα απο οτι το τσιγαρο............εχουμε και γιατρους στο φορουμ, ρωτα τους!!!


και ξαναρωταω μεταβαλοντας την ερωτηση μου πανω στα δικαια και σωστα που αναφερεις..........ψαχνοντας τον φταιχτη ΑΞΙΖΕΙ να πεθανουμε εξαιτιας του???? και μαλιστα για κατι που δεν αποδιδει τα ανεμενομενα??


Όχι Γιώργο, δεν αξίζει να πεθάνουμε γι αυτό. Κι εσύ δίκιο έχεις.
Αλλά απαιτώ ένα κράτος που να αποφασίζει και να πράττει υπεύθυνα και με τη σκέψη στο αύριο....
Όχι λύσεις του ποδαριού. Γιατί περί αυτού πρόκειται.


Τώρα για το θέμα απόδοσης κι εδώ έχεις δίκιο. Αλλά αυτό που δε σου πέρασε από το μυαλό, είναι να μένει όλη η οικογένεια σε ένα δωμάτιο, αυτό με το τζάκι. Και να πηγαίνει μόνο για ύπνο στις κλρεβατοκάμαρες, οι οποίες είτε μένουν ως έχουν και μπαίνεις στις κουβέρτες με τη μία, είτε ανάβεις κανά μισάωρο το καλοριφερ, ίσα για να σπάσει η παγωνιά....
Αυτό που σου λέω συμβαίνει, πίστεψέ με.
Τηλεόραση off, και το μεγάλο παιδί να διαβάζει στο τραπέζι της κουζίνας με τον ένα γονιό, ενώ το πίτσι να το απασχολεί ο άλλος στον καναπέ....
Δυστυχώς, έτσι τη βγάζουμε πολλοί.
Reply With Quote