View Single Post
  #107  
Παλιό 10-11-2013, 23:32
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Μηνύματα: 2,987
Προεπιλογή Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την "καραμέλα" μίλησα Γιάννη, κάποιοι πέρνουν τα κουβαδάκια τους και πάνε να βρουν αλλού παραλία, το να τους απαξιώνουμε είναι εύκολος τρόπος για να βγαίνουμε από πάνω.


Σταύρο, κάποια στιγμή κι εγώ παλιότερα είχα στραβώσει με κάτι. Δεν συμμετείχα και τίποτα άλλο. Δεν πήρα σβάρνα τα καπηλειά να κλαίω τον πόνο μου.




Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε ότι σε ένα μεγάλο βαθμό οι περισσότεροι από αυτούς "βοήθησαν" ο καθένας από την σκοπιά του με χιλιάδες μηνύματα να αποκτήσει το φόρουμ την αναγνωρισιμότητα που έχει.



Η αξία έχει νόημα όταν δεν είναι "ανταλλάξιμη". Μήπως υπάρχει και αριθμός όπως στα κουπόνια του ΟΜΟ;; Στα 30 παίρνετε δώρο το αλάθητο και το απυρόβλητο;;




Και να ξέρεις επίσης ότι οι περισσότεροι ούτε το γράφουν, ούτε γκρίνιαξαν, απλά γύρισαν την πλάτη.

Αναγνωρίζω ότι δεν γίνεται να υπάρχει αστυνόμευση στο τι θα γράφει ο καθένας, αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Προσωπικά και ανέβαζα και συμμετείχα σε πολιτικά treads. Όταν ένιωσα ότι αυτά ενοχλούν τα σταμάτησα μόνος μου όχι γιατί στράβωσε ο 1 και ο 2. αλλά γιατί ένιωσα ότι αυτό είναι το σωστό.


Πάρα πολύ σωστά. Το ίδιο μπορεί να έκανε κάποιος άλλος στην διένεξη με τα HONDA, στα λάδια, στα φίλτρα αέρα.




Όταν μπαίνεις σε μία βιβλιοθήκη, κάνεις ησυχία, ένα μοτοχώρος από την φύση του δεν ταιριάζει με τα πολιτικά θέματα ειδικά με την ένταση και το ύφος που υπάρχει εδώ μέσα.



Στους μοτοχώρους, με τόσες εξατμίσεις, δεν συνηθίζεται η άκρα του τάφου σιωπή.
Μπερδεύεις την ένταση με την διάσταση. Σε βλέπω για παράδειγμα να αρπάζεσαι με τον Γιώργο και γελάω. Ξέρω πόσο σε εκτιμάει και ξέρω πως κι εσύ δεν είσαι της άποψης να "φιμωθεί". Όχι μόνο ο Γιώργος, αλλά κανείς.
Ξέρεις καλά πως έχει εμμονές με κάποια θέματα. Και λοιπόν;; Τι σε νοιάζει;; Αφού το ξέρεις, υπάρχει κάποιος λόγος να του αλλάξεις μυαλά;;; Τόσα χρόνια, δεν έχει αποδείξει την ευαισθησία του στους υπόλοιπους;;;
Αν κάποιοι που δεν τον ξέρουν, αρπάζονται μαζί του και τον λένε παπαγάλο, τι σε πειράζει;; Εκείνος όπως βλέπεις επιμένει στο σεντόνιασμα με τα "στοιχεία" του και δεν κολλάει με τους χαρακτηρισμούς.





Τέλος λίγοι έχοντας αφιερώσει χρόνο εδώ μέσα και φτιάχνοντας φιλίες, πίστεψαν, λάθος για μένα, ότι μπορούν να έχουν άποψη το πως θα λειτουργεί το φόρουμ κάτι που είναι αποκλειστική ευθύνη των Admin, αυτοί χαράζουν τις γραμμές, και εδώ είσαι και εσύ λάθος. Αν αποφασίσουν ότι το θέμα πρέπει να κατεβεί θα κατεβεί όσο και να διαμαρτύρεσαι.



Που είδες ότι είμαι λάθος;; Είδες οι αντμιν να διαγράφουν αβίαστα;;;; Σε ρωτάω γιατί ξέρεις τι πιέσεις δέχονται και οι αντμίν και οι μοντ στο θέμα αυτό... Είδες οι αντμιν να μην θέλουν τα θέματα επικαιρότητας;;;
Τόσα χρόνια, μου έχουν σβήσει πολλά μηνύματα και δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί ήξερα πως το έκαναν κατόπιν πιέσεων. Ούτε θεωρώ πως γράφω κάτι εξαιρετικό και πρέπει να μείνει στους αιώνες των αιώνων.
Τώρα όμως είναι μια ακόμη δύσκολη στιγμή στο φόρουμ. Όταν διαμαρτύρομαι, είναι γνωστό πως στην ουσία "πιέζω" με τον τρόπο μου για να μην περάσει το καπέλωμα κάποιων υστερόβουλων.




Δύσκολος ο ρόλος τους και ούτε ψύλλος στον κόρφο τους...

Όσο για τις γραμμές του φόρουμ...
Εσύ που είσαι παλιός, θα έπρεπε να ξέρεις. Το διακριτό από το προηγούμενο που είμασταν είναι ακριβώς αυτή η έλλειψη δικτατορίας.
Βλέπω μερικούς που έχουν "άλλες" προθέσεις. Εκεί διαφωνώ και με τους φίλους του φόρουμ. Τζάμπα προσπαθείτε να τους κρατήσετε. Η νοοτροπία τους είναι τέτοια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Last edited by yannis; 10-11-2013 at 23:51.
Reply With Quote