View Single Post
  #18  
Παλιό 30-11-2013, 14:56
Al Bandy Ο/Η Al Bandy βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2013
Περιοχή: Κρήτη
Μoto: R 1100 RT
Μηνύματα: 323
Προεπιλογή Απάντηση: Απίστευτη αγγελία: Δίνουν αντί για μισθό, ένα πιάτ

Κι άλλες αποκαλύψεις χτες στον Σκάϊ. Εταιρείες καθαριότητας υπογράφουν σύμβαση με νοσοκομεία για 100 άτομα και προσλαμβάνουν μόνο 50 και καρπώνονται την διαφορά.
Και μετά καλύπτουν τις ελλείψεις τού προσωπικού βάζοντας τις γυναίκες να δουλεύουν σε 3-4 πόστα. Φυσικά, δεν υπάρχει κανείς να τους ελέγξει.

Και το πράγμα δεν σταματάει εδώ, έχει και συνέχεια. Εκβιαστικά, τους ζητούν πίσω 200 ή 300 ευρώ (δεν συγκράτησα το νούμερο) από τον μισθό τους. Μισθό που έχουν υπογράψει οι εργαζόμενοι ότι έχουν πάρει και φορολογούνται για ποσά τα οποία δεν έχουν λάβει ενώ παράλληλα η εταιρεία εμφανίζει να έχει πληρώσει έξοδα που επιστρέφουν μαύρα πίσω στα ταμεία της.
Και κανείς δεν τολμά να μιλήσει υπό την απειλή ότι θα χάσει την δουλειά του. Θυμηθείτε την γυναίκα που τής έριξαν βιτριόλι πριν μερικά χρόνια.

Σάς είπα ότι τώρα μόλις αρχίζει το ματς. Θα ακούσουμε πολλάααααα από 'δω και 'μπρος.




Για τις παραπάνω αγγελίες, τώρα, που προσφέρουν φαΐ και στέγη αντί λεφτά. Ναι, υπάρχουν και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό: στους άστεγους. Ξέρουν αυτοί που χτυπούν.
Ο άστεγος τι θα κάνει? Καλύτερα είναι να κοιμάται σε παγκάκι? Θα πάει! Τουλάχιστον εκεί, σού λέει, θα έχω ένα πιάτο φαΐ και ένα δωμάτιο.

Αυτή είναι η νέα Ελλάδα που έχουν δημιουργήσει. Καλή λευτεριά Έλληνες!

Last edited by Al Bandy; 30-11-2013 at 15:00.
Reply With Quote