View Single Post
  #20  
Παλιό 04-12-2013, 13:31
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Μηνύματα: 2,987
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταναστεύει η «αφρόκρεμα» των νέων Ελλήνων

Κοίτα, εγώ δεν ξεσπιτώνομαι, δεν μου παίρνει το σπίτι η τράπεζα (κι εγώ το χρωστάω), δεν τα "έτρωγα" πραγματικά, δεν έβαλα μέσο να μπω στο δημόσιο, τα παιδιά μου προχωράνε κανονικά σε δουλειές και σπουδές... παρ' όλα αυτά θεωρώ τον εαυτό μου συνυπεύθυνο. Στα παιδιά μου, η προτροπή μου ήταν πάντα πως αν θέλουν να θεωρούνται ανώτερα είδη στην φύση, πολίτες του κόσμου και διεκδικητές της ζωής, καλό θα είναι να βλέπουν τα σύνορα μόνο σαν πληγές στο σώμα του πλανήτη (μιας και πιάσαμε τα γκράφιτι)!!!!
Ο GeorgeP σε πληροφορώ πως ήταν από τους κλασικούς αιθεροβάμονες. Σπούδασε στην Αγγλία μηχανικός αεροσκαφών, όταν στην Ελλάδα υπήρχε μόνο η Ολυμπιακή και ήταν αδύνατον να μπεις χωρίς μέσον. Εκείνος προφανώς δεν είχε!! Συνέχισε να υποστηρίζει μια παρηκμασμένη παρέα με ακόμα πιο απίθανες ιδέες και ενέργειες, χωρίς κάποιο όφελος. Αν είναι κάποιος που θα έπρεπε, με τα δικά σου δεδομένα, να γκρινιάξει, τότε το δικαιούται. Ακόμα και ο Γιώργος όμως, με τέτοιο παρελθόν, έπαψε να κυνηγάει χίμαιρες. Ναι, συμφωνώ πως η έκφραση του, αλλού θέλει κι αλλού πάει, λίγο πιο προσεκτικά όμως θα έβλεπες τι είναι κάτω από τις τρίχες.
Επειδή δεν είμαι μαζόχας και επειδή μια χαρά τα πάω, τι να κάνουμε... θα ακολουθήσω το δικό μου παράδειγμα, με κάνει ευτυχέστερο!!!!
Reply With Quote