|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μουδιαζμα καρπου
Φιλοι μου καλημερα σε ολους
κανω μια ερωτηση και εαν καποιος ξερει μου απαντα περιπου καθε 10λεπτα αλλαζω πιασημο στο grip του γκαζιου γιατι μουδιαζει ο καρπος λετε να ειναι απο κραδασμους στο τιμονι η το πολυ το τακα τακα (οχι πονηραδες για το ποντικι στο pc ενοω) ρε παιδια για βοηθατε Chris |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μουδιαζμα καρπου
μηπως πας συνεχεια τσιτωμενος και ο καρπος ειναι σε υπερεκταση??
δοκιμασε να κανεις διατασεις στον καρπο 3-4 φορες την ημερα και αλλες τοσες να βαζεις παγο η κρεμα παγου(πιο καλα)που βρισκεις στα φαρμακεια! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...τον τσίμπησες τον πελάτη .... "κοράκι" ......
|
||||
|
||||
Φίλε Χρήστο,
μου συμβαίνει και μένα κατά καιρούς .... Πιστεύω ότι, δεν φταίνε οι κραδασμοί (μπορεί να συμβάλουν) αλλά όπως σωστά επισημαίνεις, η πολύωρη χρήση του ποντικιού ..... Ρίξε μιά ματιά στον καρπιαίο σωλήνα ..... .
|
|||
|
|||
Εχω κι εγώ μούδιασμα αλλά στην δεξιά παλάμη και συγκεκριμένα όταν φοράω γάντια.
|
|
|||
|
|||
Παιδια Ευχαριστω για το responde
θα το παλαιψω με φυσιοθεραπεια Home made και βλεπουμε ΥΣ .., παντως ειαναι ενας λογος που σου χαλει λιγο την διαθεση ####το αλλα θα το ξεπερασουμε Ευχαριτω Chris |
|
|||
|
|||
φιλε μου το παθενω και εγώ συχνα και ένα βασικό που πρέπει να προσέξεις η σωστή θέση οδηγήσεις το βάρος πρεπει να ειναι στα ποδια και οχι στα χερια και η δυναμη της μηχανης να πεφτει στα ποδια επήσεις επηκαρπια απο το φαρμακιο θα βοηθησουν αρκετα!!αν βρεις κατι αλο πεστω και σε μας !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ πρεπει να εχεις κανει μαθηματα ασφαλους οδηγησης! |
|
|||
|
|||