|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eξορμήσεις στη Västra Götaland
Καλησπέρα σε όλους... και Χριστός Ανέστη.
Η άνοιξη έιναι ακόμη στην εφηβεία της εδώ στα βόρεια... πότε συννεφιά, πότε βροχή και άλλοτε λιακάδα. Η φύση όμως έχει αρχίσει να ξυπνάει και εγώ έχω πάλι την μοτοσυκλέτα να με σεργιανάει σε όμορφα τοπία, σε ήσυχους ή και πολυσύχναστους δρόμους... Την πρώτη μέρα που πήρα την μοτοσυκλέτα για βόλτα φέτος, μετά την χειμερία της νάρκη, έκανα 250 χιλιόμετρα, μη χορταίνοντας την ανείπωτη αυτή αίσθηση, τον ήχο... και δεν σταμάτησα να βγάλω φωτογραφία παρά μόνο όταν είδα ντόπιους αγρότες να προσπαθούν να φορτώσουν μια μικρή New Holland 1540 σε φορτηγό. Λόγω καταβολής, δεν θα μπορούσα να μην σταματήσω... Η φωτογραφία δεν βγήκε καλή, αλλά είναι και η μοναδική της ημέρας. Η φωτογραφική μετά το κλικ έσβυσε λόγω μπαταρίας. Η βόλτα μου ωστόσo ήταν όμορφη, όπως και ο καιρός.
Ακολούθησαν πολλές βόλτες και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Προς το παρόν, κάτι για να μοιραστώ μαζί σας... Από μια ημερίσια στη Vara - Grästorp Στην Hjälstad Kyrka κοντά στο Töreboda Εικόνα που με πάς... Ηλιοβασίλεμα στο Mariestad Στo Trollhättan, κοιτίδα της Saab, βρίσκονται δύο υδροηλεκτρικοί σταθμοί. Ο ένας είναι υπόγειος. Μιά από τις παλιές τουρμπίνες του την έχουν για έκθεμα... Ο άλλος σταθμός είναι αυτός... Ωραίο μέρος, έρχομαι και ξανάρχομαι.. αλλά η μέρα μου με πήγε ακόμα λίγο πιό μακρυά. Συνεχίζεται... Last edited by Nordic; 11-05-2013 at 01:27. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eξορμήσεις στη Västra Götaland
Αυτός ειναι Βορράς
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλλα χρώματα
|
|
|||
|
|||
ωραία και αυτά τα μέρη!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eξορμήσεις στη Västra Götaland
Από Trollhättan για Rönnäng
Στο Fåglavik, ένα μικρό ξεχασμένο χωριουδάκι όπου κάποτε (1873 - 1978) υπήρχε ένα μεγάλο εργοστάσιο υαλουργίας... Σύντομη βόλτα στο Läckö και συγκεκριμένα στο Spiken για καφέ, υδροβιότοπος, τόπος μηχανόβιων και... βαρκάρηδων (θα επανέλθω και με άλλες φώτο) Lidköping Όπως λέει και η πινακίδα...Salstad Και απο μιά ωραία βόλτα στο Lysekil... |
|
|||
|
|||
Καλημέρα στην ωραία Σκανδιναβία ( αγαπημένος προορισμός ) , Καλημέρα και σε εσένα.
|
|
|||
|
|||
πω πω ...!!!
φανταστικα ειναι, οταν εχει καλο καιρο σε εκεινα τα μερη , ειναι σαν τον παραδεισο.... |
|
|||
|
|||
Γεια σου Κώστα!
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και τα μέρη που πήγες Θα σου στείλω αύριο-μεθαύριο στο gmail να κανονίσουμε και μια μονοήμερη μαζί! Δεν το έχω ξεχάσει απλἀ ὀλο και κάτι προκύπτει και όπως είδες άργησε φέτος να ζεστάνει και να κάνει καλές μέρες. Τα λέμε και σύντομα από κοντά |
Tags |
nordic, r1200r, sweden |
|
|