|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται στη Νέα Υόρκη ...
... το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου για 100 εκ. δολάρια (!)
Πωλείται στη Νέα Υόρκη το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου για 100 εκ. δολάρια [βίντεο, εικόνες] | iefimerida.gr Την αγγελία την έβαλα για λογαριασμό ενός φίλου που με παρακάλεσε ... Το διαμέρισμα είναι λίγο βλαχο-μπαρόκ εσωτερικά, αλλά χαλάλι του λόγω θέας ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται στη Νέα Υόρκη ...
Μηνα κρατησε το για κολλητο μου θα σε διορησο κε μεσαζωντα θα κανης κε τα συφωνητικα .....κε θα περησευψη κε για μενα κατι 4,000,0000 ειμαι πολυ χαπυ !!!
|
|
|||
|
|||
Κέντρο;
Πολύ καυσαεριο ... Και από παρκάρισμα; Sent from my GT-I9100 |
|
|||
|
|||
Πού είναι ο καημένος ο Τσοχα?.. να το αγόραζε...
|
|
|||
|
|||
Να πεις του φίλου σου να κατέβει λίγο στην τιμή..
Άσε που τα χιλιόμετρα του είναι υπερβολικά λίγα για την ηλικία του και οι ταπετσαρίες είναι αλλαγμένες(ύποπτο).. δεν μας τα λέει καλά ο φίλος σου.. |
|
|||
|
|||
κι είσαι σίγουρος ότι δεν πουλάει?...
Βέβαια, με τον Άκη "μέσα" και τον Bosco να του "χρωστάει", ... μόνο "πωλητές" υπάρχουν στην αγορά luxurious real estate ακινήτων world wide ... |
|
|||
|
|||
Ενδιαφερομαι...
εχεις π.μ αλλα θελω να πεσει λιγο...μιας και το θελω χωρις επιπλα...!!! |
|
|||
|
|||
Δυο πράγματα με χαλάνε... Μικρό μπαλκόνι και το να έχω ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ από πάνω μου.
Η διακόσμηση θα άλλαζε σε Δt. Εντωμεταξύ αυτές οι μεταφράσεις από ξένα άρθρα έχουν μεγάλη πλάκα. Το City Spire είναι ΝΟΤΙΑ του Central Park (και μάλιστα δυο δρόμους πιο κάτω). Απλά η διεύθυνση είναι 150, 56th West. (που σημαίνει ουσιαστικά ότι είναι δυτικά της πέμπτης λεωφόρου). Η πλάκα είναι ότι ουσιαστικά δεν πρέπει να βλέπει τελείως καθαρά το Central Park γιατί μπροστά από το City Spire έχει δυο ουρανοξύστες ελαφρά κοντύτερους. Οι φωτό το κρύβουν εντέχνως. 100 μύρια. Έχει άλλο ένα; Ποτέ δεν παίρνω μονά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αρε Jumbo που χρειαζεται... |
|
|||
|
|||