|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοηθεια για σύνδεση καλωδίωσης zumo 660
Απόσπασμα:
:sm6::sm6: |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Προχειρολογία το λένε στο χωριό μου Εκτός και αν με τα χα χα χα ειρωνεύεσαι, οπότε πάσο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω και εγώ πρίζα αναπτήρα, αλλά για άλλες "έκτακτες" χρήσεις. Όπως φόρτιση κινητού κλπ. |
|
|||
|
|||
Παιδιά μια ερώτηση , την ασφάλεια την αφήνουμε πάνω η δεν χρειάζεται εφόσον θα μπει στη παροχη της BMW που περναει το can bus ??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λογικά χωρίς ασφάλεια δεν θα δουλέψει!!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπον το εβαλα , δεν χρειαζεται την ασφαλεια περναει μεσα απο το cunbus !
|
|
|||
|
|||
Έχω το Zumo 350LM το οποίο τροφοδοτείται με την εξής καλωδίωση: Στην παροχή (γυμνά καλώδια) έχω προσαρμόσει (συγκολλήσει με καλάϊ, εννοείται με την σωστή πολικότητα) μια μικρή επέκταση που καταλήγει σε ένα αντάπτορα σαν τον παρακάτω, για να πάρω ρεύμα απ' την βοηθητική πρίζα. Στο τεστ όλα δουλεύουν καλά: To GPS παίρνει ρεύμα όταν ανοίγω τον διακόπτη, όταν η μηχανή δουλεύει στο ρελαντί ενώ όταν σβήνω την μηχανή, η παροχή ρεύματος συνεχίζει για λίγα λεπτά και μετά διακόπτεται, (υποθέτω λόγω can-bus). Στην βόλτα όμως, όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το καλώδιο για να φορτίζει το GPS, η παροχή ρεύματος μετά από λίγα λεπτά διακόπτεται... Στην αρχή υπέθεσα πως ο αντάπτορας, λόγω δονήσεων, έφυγε απ την πρίζα ή έχασε τέλος πάντων την επαφή. Όμως όχι. Χωρίς να σβήσω την μηχανή τον βγάζω-βάζω και ξαναδίνει ρεύμα. Καβαλάω και φεύγω. Μετά από λίγα λεπτά, η παροχή ρεύματος διακόπτεται πάλι. Ελέγχω ξανά, ο αντάπτορας στη θέση του. Βγάζω-βάζω και ξαναδίνει ρεύμα... μετά ξανά-διακόπτεται! Τις πταίει; Αν πάρω τον παρακάτω αντάπτορα... για σύνδεση στην μπροστά παροχή (για το Μαμά GPS) ενδείκνυται να τον συνδέσω στην αυτή καλωδίωση... ρωτάω γιατί η καλωδίωση έχει ενσωματομένο μετασχηματιστή... |
|
||||
|
||||
Πιστεύω ότι φταίνε οι κραδασμοί ...
Κάνε τη δοκιμή σπίτι σου, με σταματημένη την μηχανή ... Άναψε τον διακόπτη, μετά το GPS κ παρατήρησέ το ... Μετά από μερικά λεπτά - κ ενώ έχεις ανοιχτό διακόπτη - θα σβήσει το GPS ??? Aν όχι ... το βρήκες ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το σκέφτηκα καθώς έγραφα το μήνυμα... και θα το κάνω όπως λές. Μα κάτι μου λέει πως θα σβύσει... Για την άλλη λύση τί λες... κάνει η μπροστά παροχή για την καλωδίωση που χρησιμοποιώ; Διάβασα πως η παροχή δίνει κατ' ευθείαν τα βολτ για GPS... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάση Zumo 660 για Ram mount | gepol | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 31-07-2011 19:11 |
ζητειται zumo 550-660 | dim orestiada | Ζήτηση | 0 | 19-01-2011 21:21 |
Βοήθεια για πολυεστερικές κατασκευές. | Mits70 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 08-12-2010 13:18 |
Έλα πες την αλήθεια...δεν έρχεσαι για βενζίνη... | γιαγια αρκουδα | Αστεία Video | 22 | 30-08-2010 12:57 |
τελεση θειας λειτουργιας στην αγια σοφια | gsmaniac | Κόσμος | 6 | 08-05-2010 14:38 |