|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσφέρεται γνήσιο θυμίαμα Αγίου Όρους !!!
Αγαπητοί φίλοι,
για ευλογία για εσάς και τις οικογένειές σας, θα κατεβάσω από τη Νέα Σκήτη, γνήσιο χειροποίητο θυμίαμα, από τα χέρια του παπά - Τρύφωνα. Όποιος θα επιθυμούσε να πάρει, επειδή η ποσότητα που μπορώ να μεταφέρω είναι δυστυχώς πολύ λίγη, ας το δηλώσει και θα το μοιράσω την Τετάρτη στον καφέ, εννοείται απολύτως δωρεάν ! Υγεία σε όλους !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφέρεται γνήσιο θυμίαμα Αγίου Όρους !!!
Υπολογισέ με, θα περάσω να σε δω ... ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Δημητρη αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις κ για'μενα κ να κανεις ενα κοπο να μου το στειλεις!!!
(αν γινεται μην εχω κ απαιτησεις!) |
|
|||
|
|||
Και εγω θα ηθελα Δημητρη...
|
|
|||
|
|||
Mπραβο ρε Δημητρη για την σκεψη σου και για την κινηση σου αυτη!!!Θα θελα και γω λιγο απο το θυμιαμα αυτο αν μεινει καθολου μετα απο τους κυριους που προλαβαν πιο πανω!!Τωρα για να ρθω απο τον καφε λιγο δυσκολο αλλα μπορει να με φτιαξει ο Χαρης γυριζοντας για Αργος.
|
|
|||
|
|||
Και εγώ μπορώ να προσφέρω δωρεάν λίγη ποσότητα θυμιάματος από τον μοναχό Τρύφωνα της Νέας Σκήτης.
Να έχουμε την Ευλογία του. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά κι εγώ θα ήθελα λίγο! Να΄στε καλά!
|
|
|||
|
|||
ελπιζω να περασατε καλα δημητρη,γιαννη και πετρο!!!κριμα δεν μπορεσαμε να βρεθουμε την αλλη!!!
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη η Πέτρο
Αν υπάρχει θέλω κι εγώ Να είστε καλά Βοήθεια σας Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακή 8/4/12 ημερήσια βολτούλα στην Ανάβρα Μαγνησίας | vaska | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 05-04-2012 22:03 |
Βρες το γνήσιο χρώμα της μηχανής σου | siraxanz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 27-01-2012 02:43 |
Ζελατίνα GS1200 γνήσια | lefts | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 27-10-2011 10:08 |
Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 53 | 24-09-2010 00:26 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 17:05 |