|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GARMIN ZUMO 660
Το ξέρω απ το NUVI
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω και εγώ το MHTSO για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μόλις διάβασα.
Ορμώμενος MHTSO, από το εισαγωγικό σου μήνυμα, ότι δηλαδή είσαι σε διάθεσή για τυχόν απορίες ... έχω σχετικά αξιόλογη εμπειρία από συσκευές πλοήγησης (από το 2003), καθώς αυτή είναι η έκτη που αγοράζω κλπ, κλπ, θα ήθελα να έχω εφόσον είναι δυνατόν κάποια συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω όσο αφορά αναβάθμιση είτε λειτουργικού είτε χαρτών για την εξής συσκευή. Και αν αξίζει το κόπο ή όχι. Μάλιστα να ζητήσω συγνώμη αν -- για το λόγο ότι ξεφεύγω από το zumo 660 και πάω αλλού -- θα έπρεπε να θέσω την ερώτηση μου σε άλλη θεματολογία. Αν οι διαχειριστές κρίνουν διαφορετικά ας πράξουν τα δέοντα και ας με συγχωρήσουν. Συνεχίζω λοιπόν με την ερώτηση που ξεκίνησα. Έχω το PNA alphasat ns 431. mapclub.gr CIT - GPS NAVIGATION GIS TECHNOLOGIES PRODUCTS ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CREATIVE IMAGE TECHNOLOGIES SYGIC I-DRIVE IDRIVE NDRIVE RYE ROAD FINDER PILOT FORTUNA Το αγόρασα για χρήση GPS. (Δεν ξέρω αν τα PNA κάνουν και για άλλες δουλειές.) Το λογισμικό πλοήγησης της συσκευής είναι το Sygic DRIVE. Αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο χάρτη Ελλάδας. Τι βοήθεια προτείνεις προκειμένου να το αξιοποιήσω καλύτερα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
Μόλις πήρα και εγώ ένα zumo.
Ώρες το έχω, πατάω το On/Off δεν κάνει τίποτα (και συνδεδεμένο με τη μπρίζα). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω όμως, απαράδεκτα τέτοια συμβάντα όταν δίνεις τόσα χρήματα. Ακαριαία ελαττωματικά έπρεπε να το βάζουν στο κουτί τους χωρίς δεύτερη κουβέντα, στην άκρη, και καπάκι να σου δίνουν άλλο. |
|
|||
|
|||
Συστήνω οι όποιες επόμενες αγορές να γίνονται παρουσία του ιδιοκτήτη και έλεγχος επί τόπου για καλή λειτουργία. Δουλεύει; Τσάκο τα λεφτά και γεια σας. Δεν δουλεύει; Πάμε να δούμε το επόμενο.
|
|
|||
|
|||
Το Zumo σας, φορτίζει με τον τρόπο που φαίνεται στην φωτογραφία;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον φορτιστή πρέπει να τον συνδέσεις στoν Mini-USB connector που βρίσκεται κάτω από το κάλυμα που καλύπτει την μπαταρία. (την ίδια χρησιμοποιείς και για την σύνδεση με Η/Υ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πράγματι πρέπει να είναι έτσι (τελικά). Εγώ προσπάθησα να φορτίσω όπως έδειξα στην εικόνα. Αλλά τίποτα. Την ίδια φωτό έστειλα με email στην Garmin (Ελλάς). Μου απήντησαν πως βέβαια, πρέπει να φορτίζει. Οπότε; ρωτώ. Αν δεν το δούμε - απαντούν - τι να σας πούμε. Κατεβαίνω κάτω και εκεί τελικά "κατάλαβαν" πως από εκεί δεν φορτίζει αλλά είναι πράγματι για εξωτερική κεραία GPS. Να συμπληρώσω επίσης πως η Mini-USB θύρα που βρίσκεται κάτω από το κάλυμμα που καλύπτει την μπαταρία χρησιμεύει και για σύνδεση του GPS με τον Υπολογιστή (PC). Ευχαριστώ θερμά. |
|
|||
|
|||
Τελικά βρήκες την άκρη?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητηση GARMIN ZUMO 400 | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 2 | 04-01-2010 02:03 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GPS BMW ZUMO 550 | lazaros | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 6 | 08-12-2009 22:40 |
zumo 550 | FILOKALI | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 6 | 31-08-2009 21:48 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 10:01 |
BMW Motorrad ZUMO | Arkas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 05-03-2009 20:33 |