|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσεχε τους Ποδηλατες...
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 07-12-2013 at 01:21. Λόγος: Διόρθωση Link !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσεχε τους Ποδηλατες...
Πολύ σωστά!!! Και φυσικά εμείς οι ποδηλάτες προσέχουμε να κάνουμε τον εαυτό μας ορατό ιδιαίτερα τώρα που νυχτώνει νωρίς…
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νεύρα ΟΛΩΝ... |
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρον ...
|
|||
|
|||
Συντοπιτη δεν μπαινουμε μπροστα απο τα λεωφορεια βρε...Απλα δεν μπορουμε να παμε πιο γρηγορα,τι μας περασες οτι ειμαστε ολοι Χειμωνετοι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλά κ τους ποδηλάτρες;;;; Εντάξει ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ άπαντες κ άπασες να τους προσέχουμε αλλά... βλέπουμε κ τα απίστευτα από δαύτους. ΚΟΚ Τι είναι αυτό, ούτε που το σκέφτονται... Τέλος πάντων καλά να είναι τα παιδιά κ απλά για την ιστορία το γουστάρω ΠΟΛΥ το ποδήλατο, έχω κ κάνω βόλτες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περα απο την πλακα εννοειται οτι κ οι ποδηλατες οφειλουν να σεβονται τον ΚΟΚ!!Το εχω ξαναγραψει κ εδω μεσα αλλωστε οτι κ εγω βλεπω τα απιστευτα που κανουν ορισμενοι απο αυτους!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χθες ένας ποδηλάτης, μου πετάχτηκε απο κόκκινο σα να μην τρέχει τίποτα, δεν τον πάτησα απο κwλοφαρδια, και δεν του έλειπε που πήγε να μου κλείσει το σπίτι ο καθηστερημενος, μου ζήτησε και τα ρέστα,.,. Οτι και καλα επειδη ειναι ποδηλάτης πρέπει εγω να τον προσέχω,.
|
|
|||
|
|||
Σωστόν. Α Π Ι Θ Α Ν Ο.
|
|
|