|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3.
Το αγόρασα πριν 1μιση μήνα περίπου σε αντικατάσταση ενός κλειστού τύπου Arai RX-7 Corsair.
Το παρήγγειλα από FC Moto από Γερμανία και μου είχε κοστίσει 500€. Τώρα που το ξαναβλέπω το έχουν ρίξει στα 445€. Παραθέτω και το σχετικό link (https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...s/Schuberth-C3) Το κρανάκι είναι πολύ καλό, ελαφρύ, αθόρυβο για σπαστό κράνος (το περίμενα πιο αθόρυβο λόγω των reviews που διάβασα κατά καιρούς) με πάρα πολύ καλή εφαρμογή, τουλάχιστον για το οωειδές κουφιοκέφαλό μου :-p. Η εσωτερική φιμέ ζελατίνα είναι φανταστική και κατεβαίνει σε πολύ καλό ύψος χωρίς να παρεμβάλλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Δυστυχώς το πήρα σε μαύρο ματ που σημαίνει άπειρα σημάδια που φαίνονται, δαχτυλιές και τα σχετικά. Θα πρότεινα κάποιο από τα glossy. To μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι το δέσιμο που έχει στο πηγούνι το οποίο με πιέζει αρκετά το λαρύγγι ακόμα και στο πρώτο κλικ. Το προτείνω. |
|
|||
|
|||
Μια και μιλάτε για κράνη θα ήθελα τη γνώμη σας για το AGV GP-PRΟ???Το πουλάει μια φίλη.....
|
|
|||
|
|||
ωραίο κράνος(από τα οικονομικά)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάνε τα ανάλογα παζάρια!!! |
|
|||
|
|||
Θα πρότεινα να πας για καινούργιο.
|
|
|||
|
|||
Επιτέλους το παρέλαβα σήμερα το κράνος (Παραγγελία απο 7/7/2009)
!!!!!! 3 ΜΗΝΕΣ !!!!!! Περιμένω να φτιάξω και την μηχανή (προβλημα στο ESA) και θα το δοκιμάσω !!! Θα σας πώ εμπειρίες ! |
|
|||
|
|||
Εν τέλει το δοκίμασες γιατί το ζαχαρώνω;
|
|
|||
|
|||
Είναι άπαιχτο παιδιά !!!
του εχω βάλει και το BT2 ... Αθόρυβο και άνετο ! Με έχει βολέψει τρομερά το γεγονός που δεν χρειάζεται να αλλάζω γυαλιά για τον ήλιο (μύωπας βλέπετε !) Δεν το αλλάζω με τίποτα ! |
|
|||
|
|||
Το BT2 δεν δημιουργεί αεροδυναμικούς θορύβους;
|
|
|||
|
|||
Αν εννοείς ειδικά για αυτό το κράνος δεν το γνωρίζω.Για ARAI RX-7, και SHOEI 1000 που τα έχω δεν κατάλαβα ποτέ αεροδυναμικούς θορύβους με το BT2 .Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλετε και στην πολύ καλή προστασία που έχω από την ζελατίνα του ADV.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, schuberth c3 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |
Schuberth C2 Small 54/55 Καινούριο | Ionlab | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 30-05-2009 13:15 |