|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Aftermarket αξεσουάρ κόστος και απόδοση
Εχουμε έχουμε ανθρακονημάτινα θες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κανουν στο r1200gs 2008 facelift??? Eαν ναι ενδιαφερομαι
|
|
|||
|
|||
Σε F 800GS αντικατάσταση ανεμοθώρακα με άλλον μεγαλύτερο (μαμίσιο) αισθητά λίγο καλύτερη κάλυψη
|
|
|||
|
|||
Όχι τα σώματα μου στοίχισαν τόσο βρε!!!
για τα ανθρακονήματα έχω φίλο που φτιάχνει ότι θέλεις με καλή και εγγυημένη δουλειά !!!! |
|
|||
|
|||
Παίδες αυτό το "τόπικ" το έκανα για να δούμε ποια πράγματα έχουμε βάλει στης μηχανές μας από ειδικά ανταλλακτικά που βελτιώνουν της επιδώσεις των "εργαλείων μας" στον δρόμο ούτως ώστε να δούμε ποια αξίζου ν για να βάλουμε και ποια όχι να κάνουμε κάτι σαν το ποιο "τούμπανο BMW" Σε άλογα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αναλυτικότατος, αλλά... ποιος είναι αυτός ο Ηλίας να τον... ευχαριστήσουμε και εμείς;
(είχα το oil cooler protection από τον Γιάννη στην Πάτρα μέχρι που μια μέρα ανακάλυψα ότι είχε μείνει... το πλαίσιο χωρίς το πλεγμα!... τώρα εδώ που τα λέμε θα μπορούσα να πιέσω το Γιάννη λίγο για το θέμα, πως έγινε κάτι τέτοιο, αλλά τέσπα) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
lol αγορασα τα καγκελα μου μεταχειρισμενα απ'τον E-mix (ηλιας και του περρισευε και μου τον χαρισε, αρα και παλι Thank-you Ηλια |
|
|||
|
|||
Θα το φτιάξουμε On topic μην σκανιάζεσαι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
Πλήρης και επίσημοι κατάλογοι αξεσουάρ BMW | GS_maniac | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 7 | 23-01-2009 23:47 |