|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγα τεχνικά άρθρα και απο εμένα για όλες τις BMW
Εξαιρετικό πόστ !!!!
Ευχαριστώ για τα manuals !!!! |
|
|||
|
|||
πολύ χρήσιμο υλικό μαζεμένο!!!
ευχαριστούμε πολύ, και είχα πρόβλημα με την μπαταρία!!! |
|
|||
|
|||
Κάποιος (δεν θυμάμαι nickname)μου είχε ζητήσει κάποια info σχετικά με τα καλώδια μέσω πμ. σε άλλο φόρουμ παλαιότερα(προ 1-2 μηνών).
Αν είναι εύκολο ας στείλει πάλι ένα πμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο φορτιστής της BMW πρέπει να συνδεθεί στη μηχανή όταν το κύκλωμα είναι ανοικτό για να μπει σε λειτουργία "ανάγνωσης" και μετά τροφοδοτησης. Αυτό το καταφέρνουμε όταν το κλειδί είναι στη θέση ΟΝ ή όταν κλείσουμε στη θέση OFF το κλειδί και τον συνδέσουμε κατευθείαν. Συνήθως όταν γυρνάμε το κλειδί στη θέση OFF η παροχή στο power socket διαρκεί 60 δεύτερα ακόμα αλλά αυτό είναι σχετικό διότι εάν υπάρχει χαμηλή τάση ο εγκέφαλος θα την κόψει πολύ γρηγορότερα ή/και άμμεσα. Απο το να ρισκάρουμε μια ενδεχόμενη βλάβη συνδέοντας τον φορτιστή μας σε κλειστό κύκλωμα καλύτερα να τον συνδέσουμε έχοντας το κλειδί στη θέση ΟΝ και μετά τα γνωστά..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολυ χρησιμα αρθρα. Σε ευχαριστουμε για το μερακι σου και την διαθεση σου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω τον ίδιο . Υπάρχει μια διαφορά στου διάφορους φορτιστές από αυτόν τις μαμάς. Ο φορτιστής της μαμάς εκπέμπει ένα παλμό που δεν αφήνει το καν μπας να κλείσει (και γιαυτό πρέπει να μπαίνει όταν είναι ανοικτός ο διακόπτης γιατί αλλιώς θα κλείσει άρα δεν θα φορτίζει ) Το δικό μας φυσικά δεν το κάνει ,και γιαυτό του έχω βάλει την προέκταση που βιδώνει πάνω στην μπαταριά και έχω βγάλει το φισακι κάτω από την σέλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καταπληκτικο.....ευχαριστουμε!!!!!!!!...
|
|
|||
|
|||
Για Odyssey μπαταρίες ο κατάλληλος φορτιστής είναι ο XS 3600 και όχι ο 800.
Σε περίπτωση που βάλουμε τον 800 τότε θέλει απευθείας σύνδεση αλλά καθυστερεί πολύ η φόρτιση. Με τον 3600 σε Odyssey η ενδειξη πρέπει να είναι στο "χιόνι" http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=959 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Με θέλετε κι εμένα ;;; | GS_maniac | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-01-2009 22:35 |
Γειά σας απο Ζάκυνθο !! | Timos zante | Καλώς ήλθατε | 16 | 02-01-2009 19:43 |
Το Nature παρουσιάζει τις εξελίξεις στην Επιστήμη για το 2008 | Arkas | Κόσμος | 0 | 20-12-2008 15:30 |