|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εξατμιση twalcom
Απόσπασμα:
αυτά ναι είναι δεδομένα.... τώρα μιλάμε.... απορία αλλαξες από χ σε ψ και γιατί? ποια φοράς τώρα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η akrapovic ήταν φίλου και την πήρα για κάνα 2 μήνες επειδή δεν την φορούσε!!!
Η twalkom γιατί ήθελα κάποια στιγμή να πάρω εξάτμιση και ήταν κάτι ποιοτικό, χαμηλή τιμή και με γαμ@το ήχο!!! Από ήχο έχει να δώσει μπόλικο!!!! |
|
|||
|
|||
αν λοιπόν δεχτούμε οτι το παράδειγμα του N4pSt3R (κάντο napster ρε χριστιανέ, μου φυγε ο τάκος να το γράψω ) έχει εφαρμογή σε όλα τα τζι-ες, ξέρετε τι να ψωνίσετε....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είναι τίποτα!!!2 χρονάκια και το γράφεις σε χρόνο dt....
Η εξάτμιση πραγματικά είναι κάτι πολύ καλό στην αγορά!!! |
|
|||
|
|||
http://youtu.be/BwBRWbubTbM
Εδώ ακούγεται σε αρκετά σημεία αλλα νομίζω ότι πρέπει να είναι χωρίς τον καταλύτη. |
|
|||
|
|||
Δεν υπαρχει περιπτωση να καιει τοσο, την εχω 2 χρονια επανω και το πολυ πολυ να φτασει το 1,5lt στο 20αρι ρεζερβουαρ! 4lt ειναι 20% παραπανω καταναλωση, αν μου εκαιγε τοσο θα την ειχα πουλησει , και εχω και φιλτρο K&N πανω , για την twalcom δεν εχω αποψη γιατι κανεις δεν την εχει βαλει εδω Χανια για να την ακουσω
|
|
|||
|
|||
Παιδες ξερω οτι εχω καθυστερησει το βιντεο που υποσχεθηκα,δεν το εχω ξεχασει απλα λογω διαφορων προβληματων (το τεχνικο της μηχανης που λεγαμε και ακολουθως ειχα και εγω μια "τεχνικη" ιωση) και δεν βρηκα ευκαιρια.Οποτε as soon as possible που λενε και οι φιλοι μας οι Εγγλεζοι...
|
|
|