|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 12 Φεβρουαρίου ΛΑΣΠΕΣ!!!!!!!!! here we come
Απόσπασμα:
Η μονη περιπτωση να δεις ...κουπα απο κοντα!!! --------- ενα ενα τα ...βλεπω! Last edited by XCHALLENGE; 08-02-2012 at 13:16. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν έχουμε και λέμε απο τον καιρό που "επεσε" τωρα
Παρνηθα τέλος Πεντέλη τέλος τωρα για αλεποχώρι το μονο πρόβήμα που υπάρχει τωρα ειναι τα ψιλά περάσματα αυτή την στιγμή που μιλάμε. Θα βρεξει την Παρασκευή και λογικά θα έχει μόνο λάσπες ...πολλές... και την Κυριακη βροχες και κατεγιδες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευκαιρία να πλυθούν τα "μενίρ"
|
|
|||
|
|||
Χθες το απόγευμα ανέβηκα στο καταφύγειο του Μπάφι και το χιονι ήταν στα 40 ποντάκια..Τα μονοπάτια θα είναι όλα κλειστά..Πάντως αν γίνει η βόλτα μέχρι όπου μπορούμε εγώ είμαι μέσα..
|
|
|||
|
|||
Παρνηθα ειναι μαλλον δυσκολη αλλα μπορουμε να αλλαξουμε προορισμο εγω ειμαι ψημενος για την βολτα αυριο θα ξεκαθαρισει το τοπιο και θα εχουμε λεπτομεριες καλημερς πολλες
|
|
|||
|
|||
Λοιπον ο κυβος ερρηφθει! Αλεποχωρι κυριακη ραντεβου στον γνωστο γρηγορη κατα τις 9 ( λεπτομεριες αυριο) η βολτα θα ειναι μαχημη λογικα γιατι τα γερανεια θα εχουν πολυ λασπη. Αν καταφερουμε να φτασουμε αλεποχωρι και το σηκωνει η παρεα μπορει να γινει προσπαθεια να παμε και λουτρακι .η βολτα θα ειναι μαχημη με μπολικη λασπη και πολλες δοσεις περιπετειας και εννοειται πως αν δεν μπορουμε να συνεχισουμε απο ενα σημειο και μετα τα μηχανακια στην πλατη και επιστροφη Αντε να μαζευομαστε τα βουνα περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μαλλον θα ειμαι και γω εκει, αν δεν αλλαξει κατι.
Ο "Γρηγορης" που ειναι ρε παιδια; Μηπως εννοειτε το περιπτερο Χαιδαριου; |
|
|||
|
|||
Οχι Ηλία είναι ΜΕΤΑ την έξοδο 4 της αττικής οδού προς Ελευσίνα εκει που έιχαμε μαζευτεί όλοι μαζί την τελευταία φορά
|
|
|||
|
|||
Τον γρηγόρη στην έξοδο της δυτικής οδού νομίζω την13 θα μας πει ο Δαναος ποια είναι ακριβως.
Τώρα είδα ότι απάντησε χαχαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
Δηλαδη το ραντεβου ειναι πανω στην γεφυρα στην εξοδο 4;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Ραντεβού... | syan | Αστεία Video | 9 | 05-12-2011 00:40 |
Αρκάς (κατεβάστε τα ΌΛΑ) | Vagelis Gar | Χιούμορ | 15 | 15-09-2011 00:49 |
Η εβδομάδα μας στην Ιθάκη | Michael Chatzilias | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 30 | 20-08-2011 17:03 |
Στο πρώτο ραντεβού... | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 03-06-2011 19:59 |
Το εβδομο παιδί | MARK | Ανέκδοτα | 8 | 26-02-2011 17:39 |