|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΜΟΥΑΓΙΕ
Μετα απο τοσο καιρο ειπα και εγω να αλλαξω το μουαγιε που ειχαν εμφανιστει ρωγμες στα σημεια που πιανει η δισκοπλακα.Πηρα τον κουμπαρουλι μου για φωτογραφο πηγα στο μαγαζι-αφου πηραμε ενα καφεδακι- ξεκινησαμε!
ο κουμπαρουλης μου. ο ασθενης στο χειρουργειο βγαζουμε τα μπουλονια με ενα Τ50 να και το πρωτο σπασιμο!! βγαζουμε τις δυο βιδες της δαγκανας αφου εχουμε ανοιξει τα τακακια με ενα κατσαβιδι εβγαλα και τον αισθητηρα του abs μονο και μονο επειδη θα ζεσταινα το μουαγιε! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΜΟΥΑΓΙΕ
βγαζουμε με ενα μυτοτσιμπιδο την ασφαλεια.
ζεσταινουμε το μουαγιε μεχρι να πιασει 110 c βαζουμε το πλακακι μεσα στον αξωνα βαζουμε και την πλακα του εξωλκεα. προσεχουμε να πατησει ακριβως και το ιδιο σαν αποσταση και μετα σιγα σιγα βιδωνουμε την βιδα του εξωλκεα μεχρι να βγει εξω το μουαγιε.προσοχη καιει πολυ!οσο πιο πολυ το ζεστανουμε τοσο πιο ευκολα θα βγει. βγαζουμε την δισκοπλακα απο το παλιο μουαγιε και την βαζουμε στο καινουριο χρησιμοποιοντας σπειροκολλα για τις βιδες. εδω το δευτερο σπασιμο!ειχα και αλλο χρονο φαινεται! |
|
|||
|
|||
παρακατω δειτε τις διαφορες σε παλιο και σε καινουριο μουαγιε.
για να το βαλουμε το μουαγιε πισω το ζεστανα 1 ωρα περιπου!και μπηκε ευκολα! με αυτο το κομματι το χτυπησα για να κατσει καλα πανω στο δαχτυλιδι. βαλαμε και την ασφαλεια μετα βαζεις δαγκανα με τα τακακια.παταμε το φρενο κανα δυο φορες για να πατησουν τα τακακια.βαζουμε ροδα και εσφιξα προσωπικα με 60nm που λεει και η οδηγια και ετοιμος για δοκιμη. ευχαριστω τον ALFA7 για τα εργαλεια και τις οδηγειες. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολυ κατατοπιστικό!!!!!........