Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Ισως ενα εντουρο κράνος να ήταν μια καλή λύση για σένα αρκεί να το θές βέβαια. Σωστή προστασία και ανοιχτό οσο δεν πάει άλλο.
|
Απόσπασμα:
FACTORY PRICE - DOT ECE Motorcycle Open Face Half Leather Helmet & Visor Goggles | eBay Σουπερ ανοιχτο και απολυτη καλυψη απο τα προστιμα της τροχαιας....δεν τρεφω βεβαια ψευδεσθησεις οτι θα μου γλυτωσει το κεφαλι... |
ολοι εχουν δικιο,
ολες οι αποψεις εχουν την ορθοτητα σκεψεις, εγω παλαιοτερα δεν φορουσα ποτε κρανος..., τωρα απορω πως οδηγουν καποιοι χωρις κρανος..., ειναι αληθεια οτι πολες φορες δεν παω μικροβολτα, επειδη βαριεμαι να φοραω τον κουβα μεσα στη ζεστη..., ομως τωρα που περασαν τα χρονια, κοιμαμαι με το κρανος..., παντως ειμαι σιγουρος , οτι πιο πολυ κοστισουν στην οικονομια οι καπνιστες και οι παθητικοι καπνιστες, καθως και οι πινοντες αλκοολ, αλλα εκει δεν γινεται καμια προσπαθεια προστασιας ουτε των παθητικων... παντως ειναι δικαιωμα του καθενος να σπασει το κεφαλι του, οπως του αρεσει, ομως δεν εχει κανενας δικαιωμα κανεις να χαλαει τα πνευμονια μου και των παιδιων μου καπνιζοντας σε κλειστους χωρους... |
Απόσπασμα:
|
Τελικά το θέμα είναι το κράνος ή το κάπνισμα;!
Κι επειδή εγώ καπνίζω κι ίσως κάποια στιγμή με σκοτώσει ο καρκίνος, πρέπει κάποιος άλλος να μη φορά κράνος; Η να μη φορά ζώνη στο αυτοκίνητο; Εχει δει κάποιος χυμένο μάτι με το μισό κρανίο σπασμένο επειδή δεν είχε φορεθεί ζώνη; και μάλιστα στο πίσω κάθισμα... μην τα κάνουμε όλα αχταρμά. Λυπάμαι αλλά εγώ πιστεύω ότι δε χωράνε στο ίδο τσουκάλι.... |
Απόσπασμα:
και οπως ξερεις σεβομαι παντα τις αποψεις σου, αλλα σταματα να καπνιζεις, μπας και βαλει και ο αλλος κρανος... :sm7: |
Απόσπασμα:
Α όχι! Θα βγάλω εγώ το κράνος άμα αρχίσει ο Gemat τα σέρτικα!!!!:sm2::sm2: |
|
Να σας βάλω εγώ ρε αληθινές φωτογραφίες απο εγκεφαλο να τρέχει εξω απο το κρανίο για να δείτε πως είναι στην πραγματικότητα?? Εγω θα τις τραβήξω δεν θα τις βρώ στο ιντερνετ. Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω και την μυρωδιά του εγκεφάλου που είναι "σούπα" για να μην ξαναφάτε ποτέ στην ζωή σας αλλά δεν είναι δυνατόν.
Εννοείται οτι ποτέ δεν θα έβαζα τις φωτό που είπα αλλά θα ήταν καλό μάθημα για πολλούς μια τέτοια εμπειρία. |
Απόσπασμα:
για ξεκινα να βαζεις φωτο........................και μετα θα βαζω απο την δικια μου δουλεια, που εχει δεσει η σουπα:cool: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!