Απάντηση: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....
Απόσπασμα:
Bill....εδω ΚΑΝΕΝΑΣ---δεν υπονοησε κατι για εσενα....εν αντιθεση βεβαια με τον συναδελφο σου..:rolleyes::rolleyes: .και πιθανα τον εργοδότη σου..:o...Το ηθος σου,ο επαγγελματισμος σου οπως ολοι γνωριζουμε ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.....σορρυ και για το spam στον filo spartiati...αλλα να λεμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους...και δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....σε καμια των περιπτωσεων......να βγαινεις.....ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ....ενω μάλιστα έχεις με τον ΤΡΟΠΟ σου βοηθήσει ΤΟΣΟ κόσμο (και απο εδω μέσα......) και για να ειμαι ειλικρινης---δεν τα λέω ουτε απο κανενα προσωπικο συμφερον ουτε τιποτα αλλο.....ετσι και αλλιως η μπουμπου μου...αλλου παει για service..:D Αυτα...:cool: |
Το ξερω φιλε μου Bill απλα επειδη και σε εμενα δεν αρεσουν αυτα που γινονται ειπα και εγω την γνωμη μου...
|
Απόσπασμα:
ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΕ.......:rolleyes::rolleyes: Αλλοι πρεπει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.....:cool: |
Περα απ'τους υψηλά ισταμένους.....;) που είναι........:yz
Εχει εντάξει παιδιά εκει! Τουλάχιστον στα 2 παλιότερα μαγαζιά τους, για το 3ο δεν εχω άποψη, δεν εχω πάει...! Ειδικά ο fast... δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται! Εγω πάντως τον εμπιστεύομαι σαν μηχανικό και αυτο δε το λέω ετσι! Μου το εχει αποδείξει καθώς τα τελευταία 5,5 χρόνια εκει πάω! Αυτα! Να σημειωθεί ότι δεν εχω κανένα προσωπικο όφελος απ'τα παραπάνω καθώς ο Mr fast δεν ξέρει και δεν χρειάζεται να μάθει ;) ποιος είναι ο γραφών! |
Τα δικα μου. Αγοραζω 1150gs, μεταχειρισμενο απο το ιδιο μαγαζακι το 2007. Μου λεει οτι κατσει απο ζημια εδω ειμαι και σε καλυπτω. Σαφως εννοωντας και το αποδεχτηκα ζημιες που να οφειλονται στην χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη. Μετα απο δυο (2) ημερες κοβεται ο ιμαντας δυναμο! Το παω και μου λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε! Και καλα δεν υποσχεθηκα τιποτε, και θα δουμε, και δεν ξερω κλπ κλπ. Τελικα με χιλια ζορια μου το φτιαξανε, αλλα μονο απο εξω ξαναπερασα απο το μαγαζακι. Φιλοι καποιες επαναλαμβανομενες συμπεριφορες δεν ειναι τυχαιες...:mad:
|
Εδω και τρια-τεσσερα χρονια περασα και εγω απο την Αμφιθεας ετσι για αλλαγη. Και δεν ξαναπερασα ποτε
|
διαβασα το post,και καθοτι ελευθερος επαγγελματιας,θα πρεπει να γνωριζουν ολοι αυτοι που καταλαθος εχουν μαγαζι πως ο δυσαρεστημενος πελατης το λεει σε αλλους 11,ο ευχαριστημενος πελατης θα το πει σε αλλους 3,καιρος λοιπον να ξεκαθαρισει το τοπιο.
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!