Προσφέρεται γνήσιο θυμίαμα Αγίου Όρους !!!
Αγαπητοί φίλοι,
για ευλογία για εσάς και τις οικογένειές σας, θα κατεβάσω από τη Νέα Σκήτη, γνήσιο χειροποίητο θυμίαμα, από τα χέρια του παπά - Τρύφωνα. Όποιος θα επιθυμούσε να πάρει, επειδή η ποσότητα που μπορώ να μεταφέρω είναι δυστυχώς πολύ λίγη, ας το δηλώσει και θα το μοιράσω την Τετάρτη στον καφέ, εννοείται απολύτως δωρεάν ! Υγεία σε όλους !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απάντηση: Προσφέρεται γνήσιο θυμίαμα Αγίου Όρους !!!
Υπολογισέ με, θα περάσω να σε δω ... ευχαριστώ!
|
Δημητρη αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις κ για'μενα κ να κανεις ενα κοπο να μου το στειλεις!!!
(αν γινεται μην εχω κ απαιτησεις!) :o:o:o |
Και εγω θα ηθελα Δημητρη...
|
Mπραβο ρε Δημητρη για την σκεψη σου και για την κινηση σου αυτη!!!:re26::re25:Θα θελα και γω λιγο απο το θυμιαμα αυτο αν μεινει καθολου μετα απο τους κυριους που προλαβαν πιο πανω!!;);)Τωρα για να ρθω απο τον καφε λιγο δυσκολο αλλα μπορει να με φτιαξει ο Χαρης γυριζοντας για Αργος.:D:D;);)
|
Και εγώ μπορώ να προσφέρω δωρεάν λίγη ποσότητα θυμιάματος από τον μοναχό Τρύφωνα της Νέας Σκήτης.
Να έχουμε την Ευλογία του. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά κι εγώ θα ήθελα λίγο! Να΄στε καλά!
|
ελπιζω να περασατε καλα δημητρη,γιαννη και πετρο!!!:)κριμα δεν μπορεσαμε να βρεθουμε την αλλη!!!:)
|
Δημήτρη η Πέτρο
Αν υπάρχει θέλω κι εγώ Να είστε καλά Βοήθεια σας Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!