GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=1689)

Arkas 22-03-2009 23:13

Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

Από καιρό είχα στα υπόψιν να αγοράσω ένα σετ ενδοσυνεννόησης.

Μετά την εκτενέστατη και διεξοδική αναφορά στο θέμα των ενδοσυνεννοήσεων εδώ και εδώ, αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του σετ ενδοσυνεννόησης Midland BT2 από το κατάστημα του φίλου και συμφορουμίτη Γιώργου Σαββίδη.

Επειδή είναι μια αγορά που δεν βιάζομαι να κάνω, περιμένω όποιον φίλο ενδιαφέρεται να την αγοράσει να το ποστάρει μήπως πετύχουμε καλύτερη τιμή λόγω ομαδικής αγοράς.

Πιστεύω πως πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που με την τυχόν ομαδική αγορά θα έρθει οικονομικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Περιμένω τις "δηλώσεις ενδιαφέροντος".
Με εκτίμηση,
Δημήτρης.

ntinopoulos 23-03-2009 14:06

Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

δημητρη υπολογισε με κι εμενα!ενδιαφερομαι!;)

platon 23-03-2009 14:39

Εγώ έχω το απλό BT αγορασμένο από τον Γιώργο, αλλά αν παίξει απόσυρση ενδιαφέρομαι για το BT2

george_h 23-03-2009 15:02

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΩ ΣΕΤ ΤΩΝ 2

fmargaritis 23-03-2009 15:07

Καλημέρα!
Υπολογίστε και εμένα!
Φίλιππος

TEOSS 23-03-2009 18:04

Υπολογισε κι εμενα.!

S.T 23-03-2009 19:30

Και για μένα 1 τεμάχιο.

danaos 23-03-2009 21:55

Να ρωτησω κατι την παρεα....?
Απο οτι κοιταξα στο internet κανει γυρο στα 175 με 180 €. Το πακετο αγορας εχει 2 μικροφωνα για ανοικτο και κλειστο κρανος και πολλα αλλα. Τωρα αν εγω θελω να μηλησω με την γυναικα μου απο πισω τι γινετε....? Πρεπει να παρω αλλη μια midland δηλ να φτασω τα 300+€!?!?!:yz:yz:yz

Arkas 23-03-2009 22:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 19721)
Να ρωτησω κατι την παρεα....?
Απο οτι κοιταξα στο internet κανει γυρο στα 175 με 180 €. Το πακετο αγορας εχει 2 μικροφωνα για ανοικτο και κλειστο κρανος και πολλα αλλα. Τωρα αν εγω θελω να μηλησω με την γυναικα μου απο πισω τι γινετε....? Πρεπει να παρω αλλη μια midland δηλ να φτασω τα 300+€!?!?!:yz:yz:yz

Κολλητέ, γι' αυτό λέγεται ενδοσυνεννόηση!!!;)

gb1200 23-03-2009 22:04

Και εγω ενδιαφέρομαι αλλά μην με βάλετε ακομα στην λίστα γιατι είμαι λιγο ζορισμένος οικονομικά.Θα το σκεφτώ ανάλογα μετην τιμή.:(

danaos 23-03-2009 22:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 19731)
Κολλητέ, γι' αυτό λέγεται ενδοσυνεννόηση!!!;)

Αδελφε δεν το καταλαβα δηλ παμε για 300!!!!!!!!!!!! ετσι?!?!?:yz
ΑΠλα υπάρχουν πακετα που σου δινουν και δευτερο σετ μαζι οπως αυτη που εχω τωρα.

gelasios 23-03-2009 23:02

Φίλε Δημήτρη,
είμαι μέσα και εγώ. Ενα τεμάχιο!

EOD-K9 24-03-2009 08:43

ΜΕΣΑ !!! και εγώ

μια και με μπερδέψατε :

Η συσκευασία του BT2 twin set περιλαμβάνει :
2 αδιάβροχες συσκευές BT2
2 μικρόφωνα για κλειστό και 2 μικρόφωνα για ανοιχτό κράνος
1 φορτιστή 220v για ταυτόχρονη φόρτιση και των δυο συσκευών
2 βάσεις στήριξης στο κράνος ταινία διπλής όψης για κολημα
και 2 για στήριξη με άγκιστρο (σφικτηρας με βίδες)
1 κλειδάκι Άλεν για τις βίδες στερέωσης της βάσης άγκιστρο
2 καλώδια σπιράλ για την συνδεση του mp3 - ipod κ.α
βιβλίο με οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης των συσκευών στα ελληνικά

289.00 �
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Arkas 24-03-2009 14:36

Πήγα σήμερα στον Γιώργο (Σαββίδη) και μου είπε ότι η τιμή των 289 Ευρώ στο internet είναι ήδη με έκπτωση.
Ωστόσο θα γίνει ακόμα καλύτερη τιμή εφόσον μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.
Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις παραγγελίες.
Γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται, ας το δηλώσουν.

Γιώργος Σαββίδης 25-03-2009 14:01

Φίλοι μου
Αυτήν την περίοδο είναι διαθέσιμα και τα δυο πακέτα ( BT2 Twin set & BT2 Single)

Όσο για την τιμή όπως σας περιγραφή ο Δημήτρης,αναλόγως τα κομμάτια θα είναι και η τιμή
να το διευκρινίσω για να μην έχουμε καμιά παρεξήγηση, ελάχιστη ποσότητα τα 6 twin set
με 265 ευρώ αν φτάσετε τα 10 σετ 258 ευρώ 16+ 1 σετ 245 ευρώ

Για τα μονά ( BT2 Single ) θα τα υπολογίζεται ανα δυο για το σύνολο αγοράς, αντίστοιχα
η τιμή τους θα είναι 155 / 146 / 138 ευρώ . Εδώ υπάρχει και η εναλλακτική να μοιραστούν
δυο φίλοι το twin set για οικονομικότερη αγορά, με μοναδικό “πρόβλημα “ την διαφορά
από τα BT2 Single που ο φορτιστής στο twin set πακέτο είναι ένας διπλός και ένα μανουελ

Σαν λύση για τον δεύτερο κάτοχο η φόρτιση μπορεί να γίνει από τον Η/Υ με ένα καλώδιο
mini USB και το μανουελ να το κατεβάσετε από το site της εταιρείας

Για να μην έχουμε κάποια παρεξήγηση ομαδική αγορά ( όλα μαζί από ένα άτομο …….)
Και δεν θα έχω καμία υποχρέωση εγκατάστασης και επεξήγησης προγραμματισμού
<μόνο μεσολαβητής με τον αντιπρόσωπο θα είμαι αν υπάρξει ελάττωμα συσκευής >

Υς οι τιμές και οι όροι είναι ακριβώς ίδιοι με την ομαδική αγορά του TDMHELLAS CLUB
Παρόλο που έχω ακριβότερη αγορά από τον εδώ αντιπρόσωπο

platon 25-03-2009 16:17

Γιώργο υπάρχει δυνατότητα απόσυρσης προηγούμενου μοντέλου ?

Jorge 25-03-2009 16:41

Δημήτρη,
Ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά για το μονό.
Ευχαριστώ!

Γιώργος Σαββίδης 25-03-2009 23:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από platon ( 20185)
Γιώργο υπάρχει δυνατότητα απόσυρσης προηγούμενου μοντέλου ?

Φίλε μου δυστυχώς όχι
Αυτό που έχω συμβουλέψει μέχρι σήμερα του κατόχους τον προηγούμενων BT
Είναι αγγελία στα διάφορα φόρουμ ( όλα πουλήθηκαν μεταξύ 140-150 ευρώ
Αυτά πριν εμφανιστεί η < BT1 στα 220 ευρώ > σήμερα ίσως χρειαστεί ……. )
Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει μια ποιο οικονομική λύση

vellos 26-03-2009 00:03

Θέλω να πω στον Γ.Σαβιδη να κάνει μια καλύτερη τιμή για να πάρει ο κόσμος να την ευχαριστηθεί.Θα πάω και από τη καλιθέα να του τα πω και ο ίδιος.:cool::cool::cool:

xvitos 26-03-2009 02:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 19904)
Πήγα σήμερα στον Γιώργο (Σαββίδη) και μου είπε ότι η τιμή των 289 Ευρώ στο internet είναι ήδη με έκπτωση.
Ωστόσο θα γίνει ακόμα καλύτερη τιμή εφόσον μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.
Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις παραγγελίες.
Γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται, ας το δηλώσουν.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Σαββίδης ( 20161)
Φίλοι μου
Αυτήν την περίοδο είναι διαθέσιμα και τα δυο πακέτα ( BT2 Twin set & BT2 Single)

Όσο για την τιμή όπως σας περιγραφή ο Δημήτρης,αναλόγως τα κομμάτια θα είναι και η τιμή
να το διευκρινίσω για να μην έχουμε καμιά παρεξήγηση, ελάχιστη ποσότητα τα 6 twin set
με 265 ευρώ αν φτάσετε τα 10 σετ 258 ευρώ 16+ 1 σετ 245 ευρώ

Για τα μονά ( BT2 Single ) θα τα υπολογίζεται ανα δυο για το σύνολο αγοράς, αντίστοιχα
η τιμή τους θα είναι 155 / 146 / 138 ευρώ . Εδώ υπάρχει και η εναλλακτική να μοιραστούν
δυο φίλοι το twin set για οικονομικότερη αγορά, με μοναδικό “πρόβλημα “ την διαφορά
από τα BT2 Single που ο φορτιστής στο twin set πακέτο είναι ένας διπλός και ένα μανουελ

Σαν λύση για τον δεύτερο κάτοχο η φόρτιση μπορεί να γίνει από τον Η/Υ με ένα καλώδιο
mini USB και το μανουελ να το κατεβάσετε από το site της εταιρείας

Για να μην έχουμε κάποια παρεξήγηση ομαδική αγορά ( όλα μαζί από ένα άτομο …….)
Και δεν θα έχω καμία υποχρέωση εγκατάστασης και επεξήγησης προγραμματισμού
<μόνο μεσολαβητής με τον αντιπρόσωπο θα είμαι αν υπάρξει ελάττωμα συσκευής >

Υς οι τιμές και οι όροι είναι ακριβώς ίδιοι με την ομαδική αγορά του TDMHELLAS CLUB
Παρόλο που έχω ακριβότερη αγορά από τον εδώ αντιπρόσωπο

Αυτή την στιγμή με στεναχώρια μου βλεπω οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την επιχείρηση του κ. Σαβίδη να μας πουλήσει.Επειδή μας δίνει τιμές πιο ακριβές από αλλους.Και όταν υπάρχει απαίτηση να αγοράσουμε 17 κομάτια που αμα είναι μονά θα πρέπει να γίνουν 34.(δηλαδή κάθε 10 μέλη 1 κομάτι ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)Γιατί λάει ότι τόσα πούλησε στο άλλο κλάμπ της tdm.Μπήκα στην σελίδα τησς tdm και είδα ένα κλαμπ έξι -6- ετών και με 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;;Με αυτές τις τιμές δεν ενδιαφέρομαι προς το παρον.Θα δω το καλοκαίρι πριν τις διακοπές μου τι θα κανω.:(:(:(

kifinas 26-03-2009 10:57

Αν φτάσουμε τα 16 κομμάτια μέσα και `γω για το twin set.

Γιώργος Σαββίδης 28-03-2009 02:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xvitos ( 20331)
Αυτή την στιγμή με στεναχώρια μου βλεπω οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την επιχείρηση του κ. Σαβίδη να μας πουλήσει.Επειδή μας δίνει τιμές πιο ακριβές από αλλους.Και όταν υπάρχει απαίτηση να αγοράσουμε 17 κομάτια που αμα είναι μονά θα πρέπει να γίνουν 34.(δηλαδή κάθε 10 μέλη 1 κομάτι ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)Γιατί λάει ότι τόσα πούλησε στο άλλο κλάμπ της tdm.Μπήκα στην σελίδα τησς tdm και είδα ένα κλαμπ έξι -6- ετών και με 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;;Με αυτές τις τιμές δεν ενδιαφέρομαι προς το παρον.Θα δω το καλοκαίρι πριν τις διακοπές μου τι θα κανω.:(:(:(

Φίλεxvitos
Σχετικά με τους 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;;
Μάλλον δεν διάβασες καλά
την προσφορά δεν την έκανα στους επισκέπτες αλλά στα μέλη της λέσχης που δεν φτάνουν τους 300

όσο για την τιμή αυτό πίστεψαν και κάποια μέλη της λέσχης του TDMκαι το μόνο που κατάφεραν
μετά από 2 μήνες ψάξιμο ήταν το τίποτα, μόνο ταλαιπωρία , αλλά και αυτά μάλλον δεν τα διάβασες

Απόσπασμα:

AkisTDMakisΜέλος του Δ.Σ και
Moderator

.....και μετά από μια mini "περιπέτεια" με την πολυπόθητη παραγγελία των ΒΤ2 από το εξωτερικό και αφού για διάφορους λόγους (είτε καθυστέρηση από τον έμπορο,είτε αδυναμία μεταφοράς τόσο πολλών κομματιών) η παραγγελία αυτή τελικά δεν έγινε ΠΟΤΕ
καταλήγουμε πάλι στον κύριο Σαββίδη...

Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει (και τον ευχαριστούμε που δεν απέσυρε την προσφορά του http://tdmhellas.gr/smf/Smileys/default/wink.gif ) μπορούμε ακόμα να
πάρουμε την ΒΤ2 στην τιμή των 245€ το σετ αφού όμως μαζευτούμε 8 άτομα και πάνω τα οποία θα δηλώσουν σε αυτό το ποστ τη συμμετοχή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι δήλωση ενδιαφέροντος ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ προκειμένου να πετύχουμε ξανά την τιμή των 245€/set.

Απόσπασμα:

Xepap
Ξερώλικο και χοντρό
Μέλος του Δ.Σ.
Συγνώμη για το σπαμ...αλλά.....

ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Απόσπασμα:

Thrakiotis
"Πειραγμένο.."
Μέλος της Λέσχης
Απόσπασμα:

Παράθεση από: Xepap στις Δεκέμβριος 20, 2008, 08:28:56
Συγνώμη για το σπαμ...αλλά.....
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Μητσο, ξινο θα σου βγει το γελιο...προσεχε τα μελομακαρονα..εχουν καρυδια... http://tdmhellas.gr/smf/Smileys/default/angry.gif

Δυστυχως ετυχαν 2 στραβα μαζι...ετσι ειναι αυτα...
Δεν πειραζει απο την αλλη.Τουλαχιστον ψαξαμε, βρηκαμε, ειδαμε τι παιζει αλλα πηραμε τ' @@@@@@ μας http://tdmhellas.gr/smf/Smileys/default/grin.gif http://tdmhellas.gr/smf/Smileys/default/grin.gif http://tdmhellas.gr/smf/Smileys/default/grin.gif
http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=8887.0

φίλε xvitos
Για να έχεις εσύ και οι φίλοι μας κάποιες πληροφορίες κάποιος ασχολειτε χρόνια
με το θέμα ενδοεπικοινωνία ………και ακόμα μαθαίνει

Εσύ διάβασες πέντε πληροφορίες ….έψαξες και στο διαδίκτυο για καλλίτερες τιμές
και πιστεύεις ότι τις βρήκες !

Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να αγοράσεις από όπου εσύ θέλεις , τώρα που έμαθες
Ποιο είναι καλό και θα κάνει την δουλειά σου

Αλλά ίσως υπάρχουν ακόμη πράγματα που δεν γνωρίζεις

Φιλικά
Γιώργος

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 28-03-2009 03:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VELLOS ( 20276)
Θέλω να πω στον Γ.Σαβιδη να κάνει μια καλύτερη τιμή για να πάρει ο κόσμος να την ευχαριστηθεί.Θα πάω και από τη καλιθέα να του τα πω και ο ίδιος.:cool::cool::cool:

Θέλω να υπενθυμίσω ότι,

ο τρόπος πωλήσεως του κάθε εμπόρου,

είναι αποκλειστικά δικό του θέμα

κ δεν μπορούμε να επέμβουμε ...;)

ntinopoulos 28-03-2009 03:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 20710)
Θέλω να υπενθυμίσω ότι,

ο τρόπος πωλήσεως του κάθε εμπόρου,

είναι αποκλειστικά δικό του θέμα

κ δεν μπορούμε να επέμβουμε ...;)

οχι!!!εγω θελω καλυτερη τιμη!!!
δε τι συζητω!!!ειμαι αμεταπιστος!!!:sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 28-03-2009 03:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xvitos ( 20331)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Σαββίδης ( 20704)
Φίλεxvitos
Σχετικά με τους 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;;
Μάλλον δεν διάβασες καλά
την προσφορά δεν την έκανα στους επισκέπτες αλλά στα μέλη της λέσχης που δεν φτάνουν τους 300

όσο για την τιμή αυτό πίστεψαν και κάποια μέλη της λέσχης του TDMκαι το μόνο που κατάφεραν
μετά από 2 μήνες ψάξιμο ήταν το τίποτα, μόνο ταλαιπωρία , αλλά και αυτά μάλλον δεν τα διάβασες
.
.
.
Φιλικά
Γιώργος

Βλέποντας για πρώτη φορά το Site της TDM,

είδα κι εγώ τους 230.000 επισκέπτες (μέλη δεν μπορώ να δω μιάς κ δεν είμαι μέλος),

αλλά και την εξαετή λειτουργία του εν λόγω site ...

Δέχομαι τα 300 μέλη, όπως γράφει ο Γιώργος ....

Αυτό που ήθελα να επισημάνω - και να παρακαλέσω τον συμφορουμίτη κ φίλο Γιώργο Σαββίδη είναι,

τα μέλη του GS Forum,

να τύχουν ίδιας κ ίσης μεταχείρησης με τα παιδιά του TDM.

Δηλαδή, να ισχύσει και για το δικό μας Forum,

η προσφορά των 245 Ε / το set, για την συμμετοχή

8 ατόμων και όχι 17 ατόμων !!!!

Ελπίζοντας στην ευαισθησία του συμφορουμίτη μας,

περιμένουμε την προσφορά του ...;););)

.

mjtir 28-03-2009 11:52

Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα ενδοσυνεννοηση , απο τις εκατονταδες καταχωρησεις σε site ανα τον κοσμο , μιας και δεν ειμαι κατοχος καποιας συσκευης . Παρολη την ευκολια που εχουν οι
bluetooth υλοποιησεις προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν θα επενδυα σε αυτες μιας και σε βαθος χρονου και σε πορεια πολλων χιλιομετρων δεν ειναι εφαμιλλες με αυτες του παλιου καλου χαλκου.:(

Γιώργος Σαββίδης 29-03-2009 01:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 20713)
Βλέποντας για πρώτη φορά το Site της TDM,

είδα κι εγώ τους 230.000 επισκέπτες (μέλη δεν μπορώ να δω μιάς κ δεν είμαι μέλος),

αλλά και την εξαετή λειτουργία του εν λόγω site ...

Δέχομαι τα 300 μέλη, όπως γράφει ο Γιώργος ....

Αυτό που ήθελα να επισημάνω - και να παρακαλέσω τον συμφορουμίτη κ φίλο Γιώργο Σαββίδη είναι,

τα μέλη του GS Forum,

να τύχουν ίδιας κ ίσης μεταχείρησης με τα παιδιά του TDM.

Δηλαδή, να ισχύσει και για το δικό μας Forum,

η προσφορά των 245 Ε / το set, για την συμμετοχή

8 ατόμων και όχι 17 ατόμων !!!!

Ελπίζοντας στην ευαισθησία του συμφορουμίτη μας,

περιμένουμε την προσφορά του ...;););)

.

Νίκο τα μέλη του TDM φόρουμ είναι πάρα πολλά …..
Το ξαναγραφώ η προσφορά ήταν μόνο για τα μέλη της λέσχης αυτά είναι πολύ λιγότερα από 300
και ξεχωρίζουν από το αβαταρ που έχουν ( σήμα TDMCLUB μέλος της λέσχης )

Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύεται ότι δεν είναι ίση η μεταχείριση με τα παιδιά του tdm

Που θα ήταν δικαιολογημένο για έναν έμπορα που τόσα χρόνια αυτά τα παιδιά του έχουν κάνει και ένα Τσίρο ………
Τι πιστεύεται σε αυτά τα παιδιά θα τους αρέσει που σε ένα καινούργιο φόρουμ που εχει κάνει το 1 % του τζίρου τους
εχει την ίδια μεταχείριση με αυτους

Όσο για τα κομμάτια δεν ήταν 7 σετ αλλά 25 σε ομαδική και άλλα 10 περίπου σε μεμονωμένες αγορές με τιμή
τα 289 ευρώ , τα εφτά σετ που βλέπεται είναι τα παιδιά που πίστεψαν ότι έχουν βρει καλλίτερη Τιμή …………….
στην συνέχεια αφού την πάτησαν με ρώτησαν αν ισχύει η προσφορά , τι να έκανα να τους ελεγα αφού με
πουλήσατε αρχικά και αποσπαστήκατε από το group τώρα δεν έχει καλή τιμή για σας τους 7 ?

Το thread του Δημήτρη βλέπω ότι το μαμισαμε με “ παράπονα “ μικρών παιδιών και άλλα
Επειδή και μένα με καίει κάτι …….. Ανοίγω άλλο thread το "παράπονο " ΕΔΩ

yannis 29-03-2009 01:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 20729)
Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα ενδοσυνεννοηση , απο τις εκατονταδες καταχωρησεις σε site ανα τον κοσμο , μιας και δεν ειμαι κατοχος καποιας συσκευης . Παρολη την ευκολια που εχουν οι
bluetooth υλοποιησεις προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν θα επενδυα σε αυτες μιας και σε βαθος χρονου και σε πορεια πολλων χιλιομετρων δεν ειναι εφαμιλλες με αυτες του παλιου καλου χαλκου.:(

Να σου πω κι' εγώ σαν Ηλεκτρολόγος βλαστημάω, που και που τον χαλκό που "χάνεται', έλα όμως που και οι οπτικές ίνες (άσχετο) είναι άπαιχτες!!!!
Πάντως την συγκεκριμένη ενδοεπικοινωνία την "ταξιδεύω" αρκετό καιρό και το μόνο κακό που έχω να πω, είναι ότι δεν πρόλαβα την έκπτωση του Γιώργου!!! Κέρδισα, βέβαια, την γνωριμία με έναν άνθρωπο ξεχωριστό στον τομέα της μοτοσυκλέτας!!!!;)

EOD-K9 29-03-2009 08:39

Εαν τελειώσατε με την γκρίνια μπορούμε να μαζευόμαστε ???

BT2 twin set
EOD-K9
Arkas
ntinopoulos
george_h
TEOSS
danaos ?????
gb1200 ?????
kifinas ?????

1 τεμάχιο.
Jorge
S.T
gelasios

fmargaritis 29-03-2009 11:04

Καλημέρα!
Υπολογίστε και εμένα( μονό)!
Φίλιππος

platon 29-03-2009 16:09

Μια ερώτηση ακόμη...

Το μονό BT2, ζευγαρώνει με το απλό ΒΤ του συνοδηγού ?

Γιώργος Σαββίδης 29-03-2009 22:09

Φίλε platon
Η BT2 είναι συμβατή μόνο με BT2

fidemporas 30-03-2009 23:02

Και εγω μεσα ειμαι για ενα διπλο σετ.
:o:o

george_h 31-03-2009 02:29

παιδιά για ποτε λέτε να κάνουμε την αγορά?
ελπίζω εως 1μάιου να τισ εχουμε ε?

GeorgeP 31-03-2009 14:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 20729)

Χρηστης του ''παλιου χαλκου'' είμουν μεχρι την 29/03/2009. Πολλες τετοιες ενδοσυνενοησεις περασαν απο τα χερια μου με τελευτάια μια chaterBox!
Την 29η Μαρτίου πηγα μια μοναχικη βολτα και χρησιμοποιησα την midland BT1 που μου χαρισε ο αδερφος μου μιας και την αντικατεστησε με την ΒΤ2!!!

Ενα εχω να πώ, κριμα που στερηθηκα ενα τέτοιο προιον τοσο καιρό πιστευοντας στον παραδοσιακό χαλκο!!! Με 140κμ μιλουσα στο κινητο με απιστευτη ευκρινεια!! Αναγκαστηκα να μειωσω στα 110-120 διότι δεν μπορουσα να συζητώ και να οδηγω με 140 ταυτοχρονα!!! Ρωτησα τους συνομιλητες μου αν ακουγεται ο προσπιπτων αερας πάνω στο μικρόφωνο και με ρωτησαν αν πραγματικα ειμαι πα΄νω στην μοτο κι οδηγω!! Δεν το πιστευαν!!! Αν συμπεριφερεται το ιδιο και στο οδηγο-συνεπιβάτη (που δεν εχω λογο να αμφιβάλλω μετα απο πληροφορίες άλλων αλλα και του αδελφου μου) τότε πραγματικα στερουμουνα κι εγω αλλα και ο συνεπιβάτης μου την χαρα της μεταξυ μας καθαρής χωρις φυσιματα και διακοπές επικοινωνίας!!!

mjtir 31-03-2009 16:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 21241)
Χρηστης του ''παλιου χαλκου'' είμουν μεχρι την 29/03/2009. Πολλες τετοιες ενδοσυνενοησεις περασαν απο τα χερια μου με τελευτάια μια chaterBox!
Την 29η Μαρτίου πηγα μια μοναχικη βολτα και χρησιμοποιησα την midland BT1 που μου χαρισε ο αδερφος μου μιας και την αντικατεστησε με την ΒΤ2!!!

Ενα εχω να πώ, κριμα που στερηθηκα ενα τέτοιο προιον τοσο καιρό πιστευοντας στον παραδοσιακό χαλκο!!! Με 140κμ μιλουσα στο κινητο με απιστευτη ευκρινεια!! Αναγκαστηκα να μειωσω στα 110-120 διότι δεν μπορουσα να συζητώ και να οδηγω με 140 ταυτοχρονα!!! Ρωτησα τους συνομιλητες μου αν ακουγεται ο προσπιπτων αερας πάνω στο μικρόφωνο και με ρωτησαν αν πραγματικα ειμαι πα΄νω στην μοτο κι οδηγω!! Δεν το πιστευαν!!! Αν συμπεριφερεται το ιδιο και στο οδηγο-συνεπιβάτη (που δεν εχω λογο να αμφιβάλλω μετα απο πληροφορίες άλλων αλλα και του αδελφου μου) τότε πραγματικα στερουμουνα κι εγω αλλα και ο συνεπιβάτης μου την χαρα της μεταξυ μας καθαρής χωρις φυσιματα και διακοπές επικοινωνίας!!!

Η ποιοτητα ηχου εχει να κανει με το λογισμικο και την υλοποιηση στην κεντρικη μοναδα . Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της συγκεκριμενης συσκευης . Ωστοσο η αυτονομια της , η αντοχη της σε δυσμενης καιρικες συνθηκες , η συμβατοτητα με κινητα τηλεφωνα ειναι θεμα προς διερευνηση για μενα προσωπικα . Δεν μενει παρα να ολοκληρωθει η αγορα σας για να εχουμε δεκαδες φιλικα αυτια σε test ride :D:D:D

GeorgeP 31-03-2009 17:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 21270)
Η ποιοτητα ηχου εχει να κανει με το λογισμικο και την υλοποιηση στην κεντρικη μοναδα . Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της συγκεκριμενης συσκευης .

Φυσικά, αυτο εννοω, δεν θα μπορουσε να εχει τετοια ποιοτητα ηχου αν το λογισμικό ηταν μαπα!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 21270)
Ωστοσο η αυτονομια της , η αντοχη της σε δυσμενης καιρικες συνθηκες , η συμβατοτητα με κινητα τηλεφωνα ειναι θεμα προς διερευνηση για μενα προσωπικα .

Η αυτονομια της με ανοικτο το ιντερκομ συνεχως ειναι 7 ωρες με την βουλα που λεμε!!! Σε λειτουργια VOX δεν μπόρεσε ο αδερφος μου να την μετρησει διότι μετα απο 3 ημερες γραφοντας χιλιομετρα επι χιλιομετρων το κοκκινο λαμπάκι της προειδοποιησης φορτισης δεν άναψε ποτε, ετσι παντα την φορτωνε για καλο και για κακο ενοσον δηλαδη ηταν ακομη μπλέ!!! Σε 4ωρη κατακλυσμιαια βροχη περυσι απο Θεσσαλονικη -Καβαλα δεν επαθε τιποτε μιας και σημερα την χρησιμοποιω ανευ προβληματος! Η Midland υποστηριζει ΒΤ format 1 & 2 οποτε οποια συσκευη τηλεφωνικη συμβατη με αυτο το φορματ δεν εχει προβλημα!!!

Δεν ειμαι dealer της Μιντλαντ αλλα η μεχρι τωρα παρουσια της στα αυτια του αδερφου μου αλλα και η μικρη δικια μου εμπειρια μονον καλα λογια με κανουν να πώ!! Εξάλλυ αν ηταν αλλιως ο αδεφος μου δεν θα επαιρνε την Midland BT2 η οποια εχει βεβαια παραπανω ευκολιες απο την 1 π.χ ταυτοχρονη ακροαση ΜΡ3/iPOD-κινητο-συνεπιβατη με αυτοματη αποδεσμευση του συνεπιβατη σε περιπτωση χρησης του κινητου απο οδηγό, ξεχωριστη χρηση του συνεπιβατη και του κινητου του απο τον οδηγό κ.λ.π.

Alfa7 01-04-2009 10:24

Μέσα και εγώ για ένα διπλό σετ...

EOD-K9 01-04-2009 10:29

Για να δούμε αν τελικά αξίζει ............................:hmmm:

ntinopoulos 01-04-2009 10:49

παιδια βρηκα μια ακρη για την midland bt2 με 168 euro το ζευγαρι αν μαζευτουμε 15 ατομα(15 ζευγη).ειναι απο καταστημα στην τριπολη,μας καλυπτει η εγγυηση και υπαρχει δεσμευση απο το καταστημα για παρουσιαση ολων των λειτουργιων!περμενω συμμετοχες!μεχρι την παρασκευη θα το προχωρησω!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!