Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Αγαπητοί φίλοι,
επειδή είναι αρκετά τα μέλη μας, που ενδιαφέρονται εν όψει Χειμώνα, ν' αντικαταστήσουν τα λάστιχά τους, θα προχωρήσουμε σε ομαδική αγορά. Θα ήθελα, ο κάθε ενδιαφερόμενος, να προτείνει τους τύπους - μάρκες, που θα τον ενδιέφεραν, καθώς και κάποιο γνωστό του κατάστημα, αν έχει, προκειμένου να πάρουμε τελικές τιμές προϊόντων και όχι "αόριστες" εκπτώσεις, επί τιμών "αόριστων" τιμοκαταλόγων .... ;) Μετά από ψάξιμο σε αρκετούς εμπόρους ελαστικών και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ανάγκες κ τις γνωριμίες των μελών μας, καταλήξαμε στην προμήθεια των ελαστικών. Περισσότερα ...ΕΔΩ ! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! . |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Continental TKC 80 (90x90x21,150x80x18)
Pirelli MT 21 (90x90x21,140x80x18) Επισης θα ηθελα και μια τιμη για μπροστινο μόνο Pirelli MT90 (90x90x21) |
Μόλις άλλαξα, φτου ρε γ@μΟτο:yz
|
Απόσπασμα:
Και σου ελεγα περιμενε αλλα εσυ ειχες πυρετοοοοοο..... |
:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
καλα το "είχες πυρετό" ηταν τέλειο....αλλα το να ψηνης το αερικο να βαλει χωμάτινα !!!.....ειναι θεϊκό!!!!....απλα να ειμαι εκει κ να σας χαζευω!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Παιδια η ...πριγκιπεσσα θελει παπου,τσακια......κατα προτιμηση metzeler exp αλλα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις........αντε γιατι εχω ηδη κανει 23000 klm......:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Bridgeston
110/80 BW501F 59H Εμπρός 150/70 BW502R 69H Πίσω |
Για κάνετε μια βόλτα και από εδώστο παρελθόν έχω κάνει ομαδική και τα πήρα σε πολύ καλή τιμή
Έκτοτε από εκεί αγοράζω συνέχεια ;) Τα μεταφορικά είναι 20 λίρες Αγγλίας αλλά αν παρθούν πολλά κομμάτια κατεβαίνουν πάρα πολύ |
Απόσπασμα:
Εγω πλεον <<<απαιτω >>>τα ελαστικα που θα βαλω να ειναι οσο πιο <<φρεσκα >> γινεται........... |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7:και νομιζα........νομιζα οτι θα τα αλλαζα στα 45000 klm....!!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά, ας βοηθήσουμε να "τρέξει" λίγο το θέμα χωρίς spam, γιατί πολλά μέλη μας χρειάζονται ελαστικά σύντομα!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
..... ναι, αλλά αυτό .....ήταν έξυπνο .... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
|
Metzeler Tourance EXP (110/80 + 150/70) :)
|
Απόσπασμα:
καινουργια λαστιχα ειναι!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
σπαμαρετε γιατι χανομαστε!;) |
Άλλαξα και εγώ πρόσφατα λάστιχαΝεύραΑλλά πιστεύω ότι τα πήρα σε πολύ καλή τιμή!!!!!!!METZELER 190 Ευρώ:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Μ ολο τον σεβασμο παιδια, αλλα νομιζω και γω οτι πρεπει ν αφησουμε το θεμα καθαρο και οχι να γραφουμε διαφορα σχολια και παρατηρησεις εδω μεσα.
Ανακατευονται τα σχολια με τα ειδη των ελαστικων και κατανταει κουραστικη η αναγνωση του θεματος αυτου. |
Απόσπασμα:
|
metzeler exp. για το 1200gs μπροστινό 110/80-19..πίσω 150/70-17.....τιμη 260 ευρο..σε μαγαζι της Βουλιαγμένης!:D:D
|
Απόσπασμα:
...... θα έχουμε σίγουρα καλύτερη .... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
Metzeler Tourance EXP θα ενδιέφερε και μένα ;)
|
δεν ξερω απο που θα γινει η αγορα αλλα θα σας πω οτι τα δικα μου, diablo corsa III
τα πηρα 220. Στην Ελλαδε νομιζω οτι η καλυτερη τιμη ειναι 450. Αν ομως μεινουμε Ελλαδα για την αγορα λεω να παμε Ααρον ο οποιος ειναι και ΒΜW-δακιας να δουμε τι 8α μας κανει |
Απόσπασμα:
Αν λέτε για το Στέφανο, έχει φύγει από τη Βουλιαγμένης και έχει πάει πάλι στο παλιό του μαγαζί στον Υμμητό. |
|
α και ενα bonus που ειχα βρει..........
http://www.ascycles.com/default.aspx |
Απόσπασμα:
xeno παλι για σενα δουλευει το forum!;) |
Απόσπασμα:
Με την ευκαιρία της προτάσεως του ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ, θα παρακαλέσω, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ - ΙΔΕΕΣ, να μην μένει μόνο σ' αυτές, αλλά να παραθέτει ολοκληρωμένη πρόταση, με τύπους ελαστικών, κατάστημα, και έγγραφη προσφορά του καταστήματος ΠΡΟΣΦΑΤΗ, που ν' απευθύνεται προς το GS Forum .... H προσφορά να αναγράφει: Τύπους ελαστικών (σε μια ευρεία γκάμα - όχι ένα τύπο/μία μάρκα) Τελική τιμή ΜΕ ΦΠΑ Minimum αριθμό τεμαχίων (αν υπάρχει) Στην τελική τιμή, θα πρέπει να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε, η τοποθέτηση - ζυγοστάθμιση. Ειδάλλως προτάσεις τύπου: «για κοιτάξτε σ’ αυτόν» «ένας φίλος μου από e-bay» «εγώ τα έβαλα ΧΧΧΧ €» παρακαλώ ν’ αποφεύγονται !!!!! Οι προσφορές να ποστάρονται στο θέμα και όχι με ΡΜ προς τον διαχειριστή !!! (για λόγους διαφάνειας:cool:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους θα ενδιαφερθούν να τρέξουν και αφιερώσουν (αρκετές πραγματικά) μέρες κ ώρες, απ' τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο .....;) . |
αν τα κανω ολα αυτα θα βγαλω κατι?:rolleyes:
παντως ενας φιλος μου ξερει ενα μαγαζι που ειναι φτηνο και αξιοπιστο,μπορειτε αν θελετε να το τσεκαρετε.;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγω τα λαστιχα μου τα εφερα τελικη τιμη απο Bolognia.
Δεν ξερω αν μπορουμε να παρουμε 30-40 ζευγη αλλα μαλλον γινετε. Οτι υπαρχει αξιοπιστια το εγγυομαι ο ιδιος. Αν ομως υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια πειτε μου να μην ξεκινησω διαδικασια. Μεχρι τωρα σε δυο αλλαγες εχω κερδισει 2 αγορες. |
Νικολα για να προχωρισουμε ομως πρεπει να εχουμε αριθμο και ειδος ελαστικων
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!