Λέω να πάω για IDEAL...
http://www.idealcyklar.se/2009/w2009_ProRider_black.jpg
IDEAL Pro rider MOUNTAIN - PRO RIDER V-Brakes - IDEAL Bikes Τι λένε οι γνώστες? |
Απάντηση: Λέω να πάω για IDEAL...
Εγώ έχω το Hillmaster αλλά όλα τα Ideal είναι άπαιχτα !! :sm8: |
Καλό αν και δεν έχει μπόξερ...
:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ο gsmaniac και ο frits, είναι οι άνθρωποι σου για αξιολόγηση, καλές τιμές και πολύτιμες εμπειρίες! ;) |
για δες κατι σε orbea h giant
|
Καλό αλλά σέλα στριγκάκι (κάτι μου θυμίζει):sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:D:D:D:D συνυπογράφω .............................................:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://i1118.photobucket.com/albums/...dal_harley.jpg |
Γιώργο ανεξάρτητα από μάρκα θα πρέπει να έχει αλουμινιένο σκελετό ΜΟΝΟ μπροστινή ανάρτηση - ρυθμιζόμενη (αν θέλεις να έχει και πίσω θα έχει 1000 ευρώ μόνο η ανάρτηση:cool:) και ένα αξιοπρεπές σασμάν αν βρεις (ALIVIO ή ακόμα καλύτερα DEORE) αλλά το δεύτερο θα σου ανεβάσει το κόστος αρκετά.
Αν βρεις κανένα παλιό μοντέλο σε καλή τιμή (τα σκοτώνουν) είναι ότι καλύτερο, πάντως μην υπολογίζεις κάτω από 300-350 ευρώ. |
γιατί όχι αυτό φίλε μου ?
|
Απόσπασμα:
ο σκελετος του KTM,παλιας τεχνολογιας και οι σειρες των περιφερειακων δεν αναφερονται;) πουλαει το ονομα της και οχι την ποιοτητα του ποδηλατου..:hmmm: |
Απόσπασμα:
πρεπει να ξεκινησουμε απο το ποσό που εισαι ετοιμος να διαθεσεις,αλλα κυριως για την χρηση του ποδηλατου....;) το PRO-RIDER...ειναι ενα μετριο mountain bike,το οποιο μεχρι τα περσινα μοντελα ηταν αξιολογη προταση.....:cool: η IDEAL τη φετινη χρονια,εχει χαλασει την ποιοτητα των περιφερειακων στα μοντελα της και πρεπει να κοιταξουμε κατι αλλο...:) σκεψου καλα την χρηση,γιατι ενα trekking ποδηλατο ειναι πολυ καλη λυση...;) |
Απόσπασμα:
A και πολύ προσοχή στο μέγεθος...κάθε εταιρεία έχει τα δικά της νούμερα αλλά μάλλον θες κάτι σε XL ή 18-20 προσοχή μην σου δώσουν κανένα medium και σου πουν να σου αλλάξουν το λαιμό με ψηλότερο το λαιμό, ο λαιμός πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 8 εκατοστά... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν έχω βρεί πουθενά παλιά, ξέρεις κάτι? |
Cyclist Store - Φωτογραφίες προϊόντος
Gepol ρίξε μια ματιά και εδώ, και αν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε ρίξε μου p.m (είναι αδέλφια) |
Απόσπασμα:
Η πρόταση που μου έκαναν λοιπόν είναι mountain με λάστιχο μουλτι κάτι, το οποίο ανάλογα την πίεση παίζει και σε χώμα και χώμα. Όσον αφορά την μάρκα-ποιότητα περιφερειακών, σε ακούω μετά μεγάλης προσοχής... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μην κάνεις όμως το λάθος να θελήσεις να ακολουθήσεις το fritsόπουλο! :D:D:D |
και TREK
|
Απόσπασμα:
οκ....αλλα τα mountain ειναι μονο για χωμα;) στην ασφαλτο δεν εχει το σωστο βημα και ενα αξιολογο χωματινο ποδηλατο ειναι ακριβο....:cool: δεν ειπες τι ποσο διαθετεις...:) |
|
Απόσπασμα:
http://1.1.1.1/bmi/www.gatsoulis.gr/...ize-145x90.jpg Πατήστε εδώ για μεγέθυνση Στοιχεία ΤύποςHardtailΚατηγορίαAdventureΚατασκευαστήςGT BicyclesΜοντέλοAggressor 3.0ΣκελετόςTriple Triangle Hydroformed 6061 ΑλουμινίουΕμπρός ΑνάρτησηSR Suntour M 2025 63mmΜέγεθος Τροχού26"ΤροχοίΑλουμινίου Alex IC-1000 με κέντρο GT All-TerraΕλαστικάKenda 26x2.1Αριθμός Ταχυτήτων21ΧειριστήριαShimano EF-50Εμπρός ΝτεραγιέρShimano TourneyΠίσω ΝτεραγιέρShimano Tourney TXΔισκοβραχίοναςSuntour XCC-T102 42,32,22Πίσω ΓρανάζιαShimano 7VΒάρος13,8 KgΑλυσίδαKMC HG-40ΦρέναV-BrakesΛαιμόςGT ATBΧειρολαβέςGT Dual Density ATBΝτίζα ΣέλλαςΑλουμινίουΣέλλα ποδηλατο βουνου,με αυτα τα περιφερειακα δεν ειναι καλη αγορα..... αναρτηση σχεδον αχρηστη,τα Shimano Tourney ειναι ξεπερασμενα και το βαρος αρκετο....:cool: για να παρεις αξιολογο ποδηλατο βουνου πρεπει να ανεβεις πανω απο 700 ευρα...;) |
Απόσπασμα:
Cyclist.gr - Ποδήλατα : Βουνό |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το μονο που αλλαξα ειναι η σελα που ειναι πολυ στενη. http://www.podilates.gr/sites/defaul...sor%2007_0.jpg |
Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά...
...και κάτι που δεν αναφέρθηκε, η IDEAL είναι Ελληνική μάρκα... |
Απόσπασμα:
http://1.1.1.1/bmi/www.univega.com/i...510_he26er.png http://1.1.1.2/bmi/www.univega.com/i...ausschnitt.gif http://1.1.1.5/bmi/www.univega.com/i...510_he26er.jpg UNIVEGA ALPINA HT-510 FRAME:Univega MTB, alloyFORK:RST Gila TNL, Hydraulic LockoutSHIFTER:Shimano DeoreBRAKES:Tektro Draco, hydraulic Disc-BrakeSHIFTER:Shimano Alivio Rapidfire στα 580 ευρα....ισως η καλυτερη παριπτωση για οικονομικο χωματινο;) |
Απόσπασμα:
εχω παρει 4 δικα μου και 6 φιλων...;). μεχρι και τα περσινα μοντελα,ηταν μακραν οι πιο συμφερουσες αγορες,αλλα τα φετινα τα χαλασε....:cool: εισαγει και τα shimano και αυτος ηταν ο λογος που πρασεχε τα περιφερειακα των μοντελων του.....αλλα τα φετινα μοντελα(ισως λογω κρισης):hmmm: |
Εγω πηρα περσι το IDEAL KRITTON το οποιο παω και ον και οφ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια ο Κωστα ξερει(GS maniac) πολλα παραπανω απο εμενα.;)
|
Απόσπασμα:
|
Συναρμολογει εδω η Ideal (Πατρα).
Εχω το intergrator (γυρω στο 800αρι κανει) το αγορασα το 06. το 09 μου σπασε ο σκελετος. το πηγα πισω να δω τι θα κανω. Στειλανε τον σκελετο στην Πατρα (εργοστασιο) δεν ξερω με τι ακτινες τον τσεκαρανε, αλλα βρηκαν κατασκευαστικό προβλημα στο αλουμινιο στο σημειο που εσπασε, και μου τον αλλαξαν με καινουριο χωρις καποια χρεωση. Επισης χωρις χρεωση και η εργασία στο εξουσιοδοτημενο IDEAL μαγαζι (Πεντελης, Χαλανδρι) Ειναι ενας απο τους λόγους που ειμαι πιστος στην IDeal, και αγορασα και γι αγυναικα και για ανηψια κλπ Αν αγοραζα τωρα κατι, θα κοιταγα και TREK που εχει πολυ συμφερουσες προτασεις στην χαμηλη κατηγορία. Πιστευω οτι για να παρεις κατι, να σου μεινει και να αντεξει Γιώργο, θα πρεπει να ανεβεις λιγο ακόμα στην τιμή. Επισης θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις trekking πρωτα, να συμβουλευτεις πωλητες που ξερουν την δουλεια τους και να προσεξεις πολυ την επιλογη στο μεγεθος σκελετου. Welcome to the club! |
Απόσπασμα:
Ακόμα θέλει ψάξιμο. Όσο για την τιμή, δεν θέλω να ανέβω ακριβώς γιατί το "Welcome to the club" που είπες, μπορεί να μην με κάνει μέλος, εννοώντας ότι αν δεν ασχοληθώ τελικά, η δεν μου αρέσει, η δεν τα βγάλω πέρα, θα έχω πετάξει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν. Προτιμώ λοιπόν να πάρω μια τέτοια χαμηλή σχετικά σειρά, και αν φάω κόλλημα, θα πάρω μπόξερ :D:D:D |
Απόσπασμα:
Αν δεν θες να ανεβεις στην τιμή, και με δεδομενο οτι δεν εισαι σιγουρος αν έρχεσαι για να μείνεις.... αποφασισε τι σε βολευει (MTB η trecking) και ψαξτο μεταχειρισμενο. Υπαρχουν φορουμ με διάφορους κολημένους με "boxer" που αλλαζουν ποδηλατα για πλακα. Εκει θα βρεις πολυ καλες προσφορες. Και το "boxer" σου θα παρεις, και αν δεν ασχοληθεις, το πουλας παλι οσο το πηρες Η αν παλι σου αρεσει , το κρατας και εχεις ενα αξιοπρεπες εργαλειο για το κεφι σου ! Οτι εκανα και εγω με την Χαΐδω δηλαδη. |
Θα το ψάξω και αυτό...αλλά είναι πολύ δύσκολο για αδαή. Δεν ξέρω μεγέθη μάρκες μοντέλα κλπ....:hmmm:
|
Πρόσφατα αγόρασα το AIM της CUBE CUBEAim white-black-blue
Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και μου βγήκε 350€ από 550€ αρχική και αυτό γιατί είναι μοντέλο 2010 και όχι φετινό, δλδ έχει τα περσινά χρώματα, αυτή είναι η διαφορά από ότι κατάλαβα. Σου προτείνω να κοιτάξεις για παλιότερο μοντέλο (2009 ή2010) σε οποιαδήποτε εταιρία γιατί τα σκοτώνουν στις τιμές. |
Επίσης το καλό ποδήλατο θα σε βοηθήσει να μπεις στο club...:)
Από την άλλη έχω ένα ενδοιασμό σε σχέση με το πρόβλημα σου στη μέση, ανάλογα με το πρόβλημά σου μπορεί να ταλαιπωρηθείς και για αυτό έχει τεράστια σημασία να είναι σωστό το μέγεθος... |
Έχω πάρει το HILLMASTER και έχω κάνει περίπου 250 χιλιόμετρα, δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και είναι σαν καινούργιο ακόμα. Για μένα πάρε μόνο ideal που ξέρω ότι είναι Ελληνική εταιρία, είναι από τις καλύτερες και τα λεφτά θα μείνουν εδώ;)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!