ALBANIA EXPRESS.,31-1-2.Σεπτ.
το λοιπών.,.,. μια άλλη εκδρομούλα., που ετοιμάζουμε.,., και την μελετούσαμε καιρό.,.,.,. είναι η παρακάτω.,. Salonika, Greece to Salonika, Greece - Google Maps αυστηρά μονοί., περιορισμένες θέσεις.,.,., απαραίτητα ., ότι θεωρείτε απαραίτητο πράσινη κάρτα,., μαγιό., σανδάλια μωρομάντηλα γυαλιά ηλίου., σκοινάκια.,., υπνόσακο.,., όρεξη για λακκούβα.,., διάθεση για ξενοδοχείο τα αστέρια.,.,. ιστορίες για αρκούδες.,., κτλ .,κτλ., το πρόγραμμα έχει περίπου., .,χωρίς να είναι καθοριστικό.,., εκκίνηση., Παρασκευή., μεσημεράκι μέρος συνάντησης αναμείνατε στο ακουστικό σας.,., 1μέρα Pogradec, διανυκτέρευση κοντά στη λίμνη.,., 2 μέρα παραλία Durrës 3 μέρα σπίτι:D |
Απάντηση: ALBANIA EXPRESS.,31-1-2.Σεπτ.
1. tattoopanther |
1. tattoopanther
2. tasos gs |
Τι με κάνεις τώρα ρε Ταττουλιξ . . . :(
Πόσο χρόνο έχω; |
Απόσπασμα:
.,.,μέχρι την άλλη Παρασκευή.,..,:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
1. tattoopanther
2. tasos gs 3. zandesiro Σορυ ειμαι στην ηπειρο και το νετ σερνετε... |
Με το καλό Χρήστο καλά να περάσετε. :ye02: :ye02: :ye33: |
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω από που θα κόψω. . . Άλλά θα έρθω. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:D:D ταττουλιξ και λοιποι να περασετε ΖΑ ΧΑ ΡΗ........;) |
Χρηστο δε βαζετε κ##ο κατω ε....
και καλα κανετε,,,, Καλα να περασετε ......:ye02::ye02: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
άντε καβάλατο ., και ᾽᾽καμόν᾽᾽.,.,.,, Μάνος ακούει., over., over., σε ποια κορφή βρήσκεσαι., έχει σύμα., λαμβάνίί over., |
Απόσπασμα:
|
Kαλά να περάσετε ταττουπαρέα ... :)
|
Απόσπασμα:
ΥΓ: ποτέ μην πειράζεις συνταξιδιώτη . . . μπορεί να χρειαστείς το σπρέι του , για την αλυσίδα σου. :p |
πλακα κανεις??????????????:eek::eek::eek:
στη σαμοθρακη δεν ειπαμε οτι θα παμε?? καλα να περασεται,.,.,, εγω μαλλον θα ειμαι σαμοθρακη!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
να περάσεται και σεις τέλεια Ηλία., |
:re27::re25:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Καλά να περάσετε και λίγη προσοχή:
'Θα σας γαμ.σουμε και θα σας σκοτώσουμε όλους σας, όπου και να σας βρίσκουμε’ είπαν και άρχισαν να γαζώνουν την Ελληνική σημαία. Αλβανοί μοτοσικλετιστές ήταν αυτοί που στο Χελμό των Καλαβρύτων «γαζώνουν» με καλάσνικοφ την ελληνική σημαία. Πρόκειται για ομάδα μοτοσικλετιστών από την Αλβανία, με την επωνυμία «Motorristat Fierak Albanian Stunt». Το βίντεο, το οποίο είχε γυριστεί στις 21 Αυγούστου σε πλαγιά του Χελμού, ανέβηκε στο YouTube, ωστόσο πλέον δεν είναι διαθέσιμο για λόγους πολιτικής από το site. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα διατηρεί και σελίδα στο Facebook, μέσω της οποίας δημοσιεύουν φανατικά σχόλια κατά των Ελλήνων. |
Απόσπασμα:
παντού έχει κλούβια αυγά.,., όπου και να πας θέλει προσοχή.,.,., και επαγρύπνηση.,., ευχαριστούμε πάντως. για τις πληροφορίες.,.,,., |
Απόσπασμα:
Παιδιά είδα και το βίντεο. Ανατριχιαστικό να πυροβολούν την Ελληνική σημαία ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Πώς πέρασαν μέσα τα όπλα? Τέτοιοι άνθρωποι χρήζουν τεράστιας προσοχής. Για αυτό και το πόσταρα. |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Καλά να περάσετε. Η παρέα κορυφαία. Πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας αλλά έχω γάμο πρώτου ξάδελφου. Όσο για τα Αλβανά: τουλάχιστον βρε τρ@μπες αυτό που θέλετε να πείτε, πείτε σωστά, όχι :΄΄Θα σας σκοτώσουμε όλοι σας΄΄. Βλάκες έ βλάκες, που πήγατε σε ένα βουνό μόνοι, βάλατε κάτω την σημαία και αισθανθήκατε άνδρες. Και όπως λέμε και εδώ στη Λάρσα : Θα μι κλαεις τα αρχ...... Γιουσουφάκια του Αλί Πασά
|
Απόσπασμα:
.,δεν πειράζει ρε συ Φώτη.,.,. καλά να είμαστε ., και οι εκδρομούλες ., δεν σώνουν.,,., θα βρεθούμε στην επόμενη.,.,., ...παρακαλώ το τι κάνουν τα εθνικο-φασιστάκια τις Αλβανίας ., αν θέλετε συνεχίστε το σε άλλο θρέντ.,.,., αυτό είναι εκδρομικό., μια αναγνωριστική θα κάνουμε., και στο τέλος όταν με το καλό γυρίσουμε., θα σας πούμε τις γνώμες μας., όσο γίνεται ποιο αντικειμενικά.,., έχουμε πολλά φιλαράκια και εκεί πάνω.,.,., μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.,., ευχαριστώ για την κατανόηση.,., |
Ωραία απόδραση...τι μας κάνεις ρε Χρήστο....:o
Στα όπλα αδέρφια,,,,,στα όπλα,,,,,:cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
α:u39:χ καλε αγριεψε αυτος:u39: :D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλα να περασετε φιλαρακια:) |
To Camping θα ειναι οργανωμενο ή στην φυση???
|
αναλόγος την κούραση τις κάθε μέρας,.,.
αναλόγος τι θα συναντήσουμε στο τέλος κάθε μέρας.,., .,.,. πχ κατάλληλο μέρος για ελευθερο η οργανομένο camping .,., φτηνά δωμάτια.,.,. adventure survinors:cool2: γενικά αναλόγος την όρεξη τις παρέας ,. σκηνάκι και σλίπι τα πέρνουμε.,.,., Γενικά free to go Γιάννη.,., ακόμη και η διαδρομή μπορεί να αλλάξη ., αν στην πορεία ανακαλύψουμε καλυτερη πορεία.,.:D για τα ΚΑΠΗ.,., ετοιμάζουμε άλλο εκδρομικό.,.,:D Γράμμα στο Μάρκο Φίλε μου Μάρκο μερακλή βλάμη, ντερβίση, μάγκα Σου γράφω τις αράδες μου για τούτη την παράγκα Όλους τους κουτσαβάκηδες στα κουτουρού τους βρήκα Κι η Φραγκοσυριανή, καλέ με σύμβαση στο ΙΚΑ Τον Χάρο εσύ εφτά φορές σε μαρμαρένιο αλώνι Τον νίκησες μα απ’ τη ζωή για πες μου ποιος με σώνει Μάρκο δεν καλουπώνομαι με τη ζωή ρεστάρω Καταστολή με τη στολή ποτέ δε θα γουστάρω Ελεύθερος θα τριγυρνώ να προκαλώ συνήθειες. Σαν πρόσφυγας απ’ τη ζωή πνιγμένος στις αλήθειες. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μακρυά απο τα τσιμέντα.,. Μάααααανοοοοοο:D |
Απόσπασμα:
μα φυσικά και θα έχεται.,., αλλα χαλάλι.,., καλή καρδιά.,., |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!