|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ
Έτσι πρέπει κανονικά...
Αλλιώς δεν βάζουν μυαλό. |
|
|||
|
|||
πολυ επικαιρο τώρα που αυξήθηκαν 2 φορές μέσα σε 7 ημέρες
|
|
|||
|
|||
ποιος μας σωνει απο τον γιωργο(georgep) τωρα;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eγω οτι ειχα να πω το ειπα!!!! Δεν συμφωνω με αυτην την τακτικη του ''δεν πληρωνω διόδια'' για λοφγους που εχω εκθεσει σε αλλο σχετικο thread αυτου του φορουμ και τους οποιους και δημοσιευσα και στο περιοδικο ΜΟΤΟ!! Δυστυχως, αν και υπηρξε απαντηση απο αναγνωστη αλλα και το ιδιο το περιοδικο δεν μου δοθηκε βημα για να απαντησω!!
Αυτοι οι ''τσαμπουκαδες'' που φαινονται στο βιντεο ηθελα να ξερω τι θα εκαναν αν γινοταν επαυτοφωρω συληψη τους, προσαγωγη στον εισαγγελεα, δικαστηριο, προστιμο κ.λ.π.!!! Αν δεν σας αρεσει αυτος ο δρόμος για τον οποιο πληρωνετε διοδια να πατε απο άλλους παράπλευρους!! Και μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουν....υπάρχουν!! Εν τοιαυτη περιπτωση ''πανεξυπνοι μη πληρωνωντες διοδια τσαμπουκαδες'' - ο τιτλος παει σε αυτους που εφτιαξαν το βιντεο -, που στην ιδεα και μονον οχι της συλληψης αλλα του 20πλασιου προστιμου, θα βαζατε την ουρα στα σκελια - Ο Θεε μου τι περισσιο θαρος υπαρχει οταν υπαρχει ατιμωρησια -, σταματηστε να βαζετε βενζινη με 1,60ε, σταματηστε να αγοραζετε γαλα με 1.5ε και 2ε το λιτρο (υπαρχει και με 0,77) και γενικα σταματηστε να αγοραζετε αυτα τα οποια δεν συμφωνειτε οτι αξιζουν τοσο!!!! Εγω με αυτους τους ''πανεξυπνους ηλιθιοτσαμπουκαδες'' που φορανε παντελονια αντι για φουστανακια με σωσωνάκια (αφου πληρωναν επι ΤΕΟ για τον ιδιο δρόμο!!!!! γιατι αραγες?) δεν θελω να εχω καμια σχεση!!!!! Κι αν τυχον σε καποια εκδρομη μας υπαρξουν καποιοι απο αυτους μεσα στην ομαδα που θα ανηκω κι εγω τοτε να μου το πουν εκ των προτερων ουτως ωστε να τους προσφερω την βοηθεια μου, αν χρειαστει κατα το ταξιδι, και να διαφοροποιηθω απο δαυτους κατα την αφιξη μας στους γκισεδες των ταμειων των διοδιων!! Last edited by GeorgeP; 13-03-2010 at 21:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εμενα στο βιντεακι,μου εκανε εντυπωση η αντιμετωπιση του θεματος απο τους υπαλληλους στα διοδια.... προφανως εχουν εντολες,να μην αντιδρουν και εμενα αυτο,μου κανει πολυ υποπτο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-07-2012 20:19 |
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ | MARK | Χιούμορ | 8 | 11-03-2010 11:17 |
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ (ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ)ΣΤΗΝ ΕΡΤ | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 15-02-2010 21:00 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χρήσιμα | 4 | 19-11-2009 02:20 |
ΑΝΤΡΑΣ γεννιέσαι ....... ΔΕΝ γίνεσαι ...... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 18 | 17-06-2009 14:39 |