|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Η μπουμπουκα μου "σφυριζει"...
Εχουμε και λεμε λοιπον. Οταν ο κινητηρας ανεβαζει στροφες ακουω ενα "σφυριγμα" σαν απο ρουλεμαν. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο ιμαντας αλλα μετα απο ελεγχο δεν ειναι αυτο. Το κανει ακομα και οταν εχω πατημενο τον συμπλεκτη το οποιο σημαινει οτι δεν παταει ο δισκος και δεν μεταφερεται κινηση στο κιβωτιο αρα δεν ειναι ουτε απο εκει. Τι αλλο μπορει να ειναι? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο εδω? Μιλαμε για R1100GS του 95 με 100Κ+.
Και ρωταω: Μην ειναι τα ρουλεμαν στροφαλου? Μην ειναι το δυναμο? Μην ειναι τα χιτονια των μπιελων πανω στον στροφαλο? Μην ειναι 1500 να παρω τον π@υλο να σηκωθω να φυγω?????? Επισης ακουω εναν βομβο απο τα 70 εως τα 100χλμ/ωρα απο τον πισω αξονα. Λαστιχα αλλαξα πριν ενα μηνα αρα δεν ειναι αυτο. Μεγαλο ρουλεμαν κορωνας διαφορικου αλλαξα επισης πριν 3-4 μηνες και τον θορυβο τον εκανε και πριν και μετα. Μην ειναι τα ρουλεμαν του πινιου? Μην ειναι το μικρο ρουλεμαν της κορωνας? Επισης υπαρχει ο γνωστος σε 1100 τζογος, εκει που πιανει το διαφορικο σε σχεση με το paralever στα δυο κωνικα ρουλεμαν εσω και εξω, γυρω στον μισο ποντο. Λετε να εχει καμια σχεση με τον θορυβο? Για πειτε τις γνωμες σας εφοσον σας εχει τυχει και πως το λυσατε? Αστειακια και πλακιτσες δε σηκωνω...................................πολυ.... Last edited by Wicked_GS; 05-05-2011 at 16:39. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η μπουμπουκα μου "σφυριζει"...
Μηπως καταπιε κανενα καναρινι η μπουμπουκα σου;
|
|
|||
|
|||
Είπαμε σφυρίζει....όχι κελαϊδαει!!! Αν κελαϊδαγε δεν θα ειχα πρόβλημα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μα αφου τα αλλαξα πριν 2 εβδομαδες......
|
|
|||
|
|||
Αντλία βενζίνης μήπως ????? |
|
|||
|
|||
Όχι δεν είναι η αντλία. Φανταστείτε ενα σφύριγμα σαν αυτο που κάνει ένα αμάξι όταν παει με όπισθεν αλλα στην προκειμένη περίπτωση τον κάνει και όταν πατάς συμπλεκτη και ανεβαζεις στροφές.....
|
|
|||
|
|||
Φιλε βλεπεις πρωτα τα ευκολα π.χ. δυναμο και προχωρας
προς τα εσω.μην περιμενεις να σου πουν οτι ειναι αυτο, ψαχνωντας θα το βρεις
|
|
|||
|
|||
και εγω προς τα εκει προσανατολίζομαι! Μαλλον κανενα ρουλεμαν ή κουζινετο του δυναμο πρεπει να ειναι...σας ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γνωστός τζόγος ??? Δεν πρέπει να υπάρχει ! Όταν έχει τζόγο… τον εξαφανίζουμε ! Το ψαλίδι έχει δυο σημεία με κωνικά ρουλεμάν (μπροστά στην έδραση στο κιβώτιο και πίσω στην σύνδεση με <διαφορικό>) τα οποία θέλουν περιοδικό έλεγχο και σύσφιξη όταν παρουσιάζουν τζόγο. Εργασία εύκολη και γρήγορη. Προσοχή μόνο στο εξής : δεν πρέπει να σφίξουμε με δύναμη αλλά μόνο να πάρουμε τον τζόγο! Μάλλον το μοτορι θέλει ένα μαζεματάκι …πέρνα και από 2-3 μαστόρια να πάρεις διαγνώσεις και πες τα αποτελέσματα να τα΄ χω υπ΄όψιν . |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καντονά: "Καλύτερη στιγμή της καριέρας μου η κλοτσιά" | SenseiG | Αθλητισμός | 3 | 05-03-2011 16:18 |
Τι GS μου λες τώρα... Αυτά είναι "μηχανές"! | gefil | Χιούμορ | 11 | 28-01-2011 21:21 |
Να σας γνωρίσω τη νέα μου "ερωμένη"!!! | evanslam | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 40 | 05-10-2010 15:12 |
Νιώθω τον συμπλέκτη μου πολύ "μαλακό", αυτό είναι καλό? | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 31-08-2010 22:40 |
Αγάπη μου δεν "μπορώ".....λόγω κρίσης! | Arkas | Ελλάδα | 9 | 16-06-2010 20:18 |