|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
TaxisNet Info
Για όσους δεν έχουν κλειδάριθμο για το TaxisNet, έχει ανακοινωθεί ότι θα σταλούν ταχυδρομικά οι κωδικοί στη δ/νση που έχουν δηλώσει στη Δ.Ο.Υ. τους, με συστημένη επιστολή.
Ωστόσο έχει δημιουργηθεί και η κάτωθι σελίδα στην οποία μπορεί να ελέγξει κάποιος το σχετικό: https://www1.gsis.gr/gsisapps/gsisin...moiCreated.htm |
|
|||
|
|||
Απάντηση: TaxisNet Info
|
|
|||
|
|||
Δλδ δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εμείς απλα θα έρθει στην πόρτα μας...???
Ρε παιδιά τώρα στα τελείωματα με την Ευρώπη πολυ Ευρώπη δεν γίναμε...??? Αλλα μάλλον κάτι δεν θα έχω καταλάβει καλα...αν ξέρει κάποιος μας πει... |
|
||||
|
||||
Ναι, έτσι είναι ...
Το άκουσα κ στις ειδήσεις ... Τώρα γιατί εμείς τρέχαμε πέρυσι στις εφορίες, επειδή τάχα μου έληγε η προθεσμία 31-12-11 και περιμέναμε σε ατέλειωτες ουρές μέχρι τις σκάλες ... αυτό είναι άλλο θέμα ...
|
|||
|
|||
Ποια Ευρωπη ρε παιδια? Παλι 'κατεβασμενη' ειναι η σελιδα τους...και ειχα πει να τελειωνω με την δηλωση μου!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
{ 90 Alpenpaesse } - INFO GUIDE etc. | xurxes | Info ταξιδιών εξωτερικού | 11 | 05-01-2012 02:25 |
έξι συλλήψεις για το www.gamato.info | EOD-K9 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-03-2010 23:16 |
Info RT1200 | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 04-11-2009 15:02 |