|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Χανιωτικο καφεδακι με φρεσκες Ευρωπαικες ταξιδιωτικες ιστοριες...Τεταρτη 20:00 @SPITIKO
Τα φιλαρακια επεστρεψαν απο τα ταξιδακια τους και ωρα ειναι να μας τα πουν τα πως τα περασανε . Στο γνωστο μερος-γιαυκα ΣΠΙΤΙΚΟ ωρα 20:00 καλοκαιρινη
Θα υπαρχει και φιλοξενουμενος εκπληξη, φανταστειτε ουτε εγω δεν τον ξερω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χανιωτικο καφεδακι με φρεσκες Ευρωπαικες ταξιδιωτικες ιστοριες...Τεταρτη 20:00 @SPITIKO
Καλη μαζωξη Γιανακο...
και αμα θες ρακι πες μου να σου στειλω.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χανιωτικο καφεδακι με φρεσκες Ευρωπαικες ταξιδιωτικες ιστοριες...Τεταρτη 20:00 @SPITIKO
μεσα....................................
|
|
|||
|
|||
Mε το καλο να τουσ δεχτειτε Γιαννο,καλα να περασετε!!
|
|
|||
|
|||
Έλα με το καλό λέμε.........
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλαρακια! |
|
|||
|
|||
Τον Αύγουστο τον καφέ θα τον πιω μαζί σας
Καλά να περάσετε και πιείτε μια για μένα Η ζωή και η μηχανή δεν έχουν όπισθεν . Από το iPad μου |
|
|||
|
|||
- Θα είμαι και γω εκεί!
- στα αρχ... μας - ...και στα δικά μου.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιαννη, καλα να περασετε οπως εσεις ξερετε και λογικά σημερα δεν προλαβαινουμε να τα που με απο κοντα αλλα μαλλον την αλλη Τεταρτη θα πιουμε μαζι σας καφε.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|